Blog Fitnessmama.ro

Cura slăbire rapidă 5 kg 3 zile

Cura slăbire rapidă 5 kg 3 zile este o provocare ambițioasă, dar nu complet nebună. Aceasta implică schimbarea obiceiurilor alimentare pe o perioadă scurtă de timp pentru a forța corpul să atragă grăsimile sale evitând consumul de grăsimi și alimente prea dulci.

Cu o activitate sportivă de sprijin în fiecare zi, iată un program care explică cum să pierzi acele câteva kilograme în plus.

Cura slăbire rapidă 5 kg 3 zile – program

O slăbire rapidă 3 kg este posibilă numai în cazuri excepționale, dar nu garantează rezultate pe termen lung.

Ziua 1:

Meniul:

Mic dejun: 1 felie de pâine integrală prăjită cu 1 linguriță de unt de arahide, 1 jumătate de grapefruit, 1 cafea neagră sau ceai verde fără zahăr.

Prânz: 1 felie de pâine integrală, 1 jumătate de cană de ton în saramură (fără ulei), 500 ml apă minerală.

Cina: 80 gr piept de pui, 1 castron de fasole verde aburită, 1 măr, o jumătate de banană.

Activitate sportivă:

45 de minute de alergare. Pentru a stimula metabolismul, este necesar să antrenezi mușchii continuu. Fără a căuta viteza, pașii mici și susținuți sunt suficienți din momentul în care efortul este regulat, deoarece după o jumătate de oră corpul va extrage energie din grăsime.

Truc:

Bea de două ori mai multă apă decât se recomandă (3 litri) pentru a elimina deșeurile. Cafea, ceai, infuzie proaspătă de lămâie, trebuie să iei sticlele și termosul peste tot!

Ziua 2:

Cura slăbire rapidă 5 kg 3 zile

Meniul:

Mic dejun: 1 jumătate de banană, 1 felie de pâine integrală, 1 ou fiert tare sau prăjit.

Pranz: 5 biscuiti sarati, 1 cana 0% branza de vaci, 1 ou prajit.

Cina: 85 gr piept de curcan ½ castron de morcovi aburiti, 1 castron de broccoli, ½ banana, 1 lingura de înghețată de vanilie.

Activitate sportivă:

1 oră de bicicletă eliptică sau clasică, variind viteza. Trebuie să transpiri și să ridici temperatura corpului, ceea ce va stimula metabolismul pentru a arde grăsimile.

Truc:

A face sportul zilnic dimineața pe stomacul gol va face dieta mai eficientă, deoarece forțează corpul să extragă direct din rezervele sale și să nu ardă ceea ce ai consumat fără a fi avut măcar timp să asimileze.

Cura slăbire rapidă 5 kg 3 zile – Ziua 3:

Meniul:

Mic dejun: 1 măr 5 biscuiti sărați, 1 ou, o jumătate de cană de brânză de vaci 0%, 1 felie subțire de Emmental.

Prânz: 1 felie de pâine integrală, 1 ou prăjit, 5-6 prune uscate organice.

Cina: 1 cană de ton natural fără ulei, 1 jumătate de banană, 1 lingură de înghețată de vanilie.

Activitate sportivă:

1 oră de înot. Fără a căuta performanțe olimpice, scăldatul și înotul antrenează în liniște la mușchii într-un efort susținut care va folosi toți mușchii.

Truc:

Mergi la sauna sau hamamul centrului acvatic! Pentru a pierde greutatea în 3 zile, trebuie să elimini cât mai multă apă, deoarece bei mult.

Slăbire rapidă în 3 zile este posibilă atunci când această dietă orbitoare este practicată într-un mod excepțional. În opinia oamenilor care au practicat-o, ar trebui mai degrabă urmată pentru a scăpa de excesele din sărbătorile de la sfârșitul anului sau de o sărbătoare de familie numeroasă care durează câteva zile.

În funcție de vârstă, sex și greutate, totuși, nu toată lumea va obține aceleași rezultate din această dietă. Dacă te simți prea slabă, ia în considerare administrarea de vitamine pentru a rămâne în formă!

Alte soluții pentru a slăbi rapid

Vei înțelege că pierderea a 5 kilograme în câteva zile nu este în mod clar recomandată dacă dorești să obții rezultate de durată pe silueta ta.

Astfel dacă vrei rezultate pe termen lung este bine să începi cu o reechilibrare a alimentației si practicarea regulată a sportului.

Citește și articolul: Cura de slăbire rapidă cu apă caldă

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!