Blog Fitnessmama.ro

Antrenamente pentru abdomen și fese

De ce ai nevoie de exerciții pentru abdomen și fese?

De ce ai nevoie de exerciții pentru abdomen și fese? Oare de ce? Ghicește ce ar trebui să ai frumos și vara și iarna și primăvara și toamna??? Da! Corect! Un abdomen și fese tonifiate și sexy – trebuie să le ai frumoase mereu, anul împrejur! Dacă des vorbim despre mituri legate de sănătate și slăbire. Trebuie să știi, e un mit că doar vara trebuie să arăte bine aceste zone! Crezi încă că doar vara mergând la bazin sau la plajă trebuie să devii purtătoarea unor fese apetisante și a unui abdomen impecabil? Atunci poți schimba articolul și să citești vreo rețetă despre aripioare gustoase.

Prima regulă a unei doamne în toată firea –  să fii mereu Gustoasă!

  1. Și într-un un outfit cool – primăvara în club
  2. Și într-o rochie de seară extraordinară – toamna la o nuntă
  3. Și cu o lenjerie care îți va înnebuni bărbatul – iarna acasă în doi

Pentru cei care deja au înțeles idea, mergem mai departe spre business planul de realizare. Strategia de lansare a proiectului de succes este simplă – dorință, calendar, instrumente.

Dorință – nici nu are sens să citești mai jos, dacă dorința ta de ați perfecționa corpul va rămâne la etapa cititului. Și dacă ai probleme legate de motivație, ori te accepți cum ești, ori găsești modalități de ați îmbunătăți și restarta motivația!

Calendar – sunt proiecte de scurtă și lungă durat. În funcție de scopurile propuse, ce trebuie să știi că doar în 21 de zile sau cu alte cuvinte 3 săptămânii, investițiile tale fizice în corpul tău îți vor aduce deja profit! Da profitul unor muschi treziți, a unor zone ce își vor contura relieful, și a unui corp care îșu va schimba imaginea în ansamblu!

Instrumente – o dietă bună și un itinerar sportiv zilnic. Despre acest itinera azi și vorbim.

Când? Cum?

Exerciții pentru fese și abdomen femei în mare parte nu se diferențiază pentru unele specifice bărbaților. Ce este altfel în linii generale e faptul că bărbații lucreză des la creșterea masei musculare și conturul mușchilor, ce presupune exerciții multe și grele. Iar femeilor nu le trebuiesc multe și grele excerciții pentru un corp șlefuit!

Altă parte pozitivă a lucrurilor este faptul că exerciții pentru abdomen și fese acasă se pot executa de minune! Cu un simplu scaun, o saltea și dorința de aschimba viața spre bine, poți face aceste exerciții de abdomen și fese, în liniște, siguranță și comfort emoțional.

Cele mai eficiente și simple din punct de vedere a execuției, exerciții pentru fese și un fund cu care să te mândrești sunt aici:

Și pentru cel mai plin și încărcat grafic zilnic de lucru se găsesc soluții în această directie. Îți trebuiesc doar 5 minute seara și dimineața, și disciplinar în fiecare zi să o faci.

Ce urmează după?

Cât nu ar suna de banal și straniu dar după exerciții pentru abdomen și fese urmează tot exerciții pentru fese și abdomen! Pentru a avea energie și trăi noi mâncăm zilnic, și o facem toată viața, pentru a restarta și odihni organimul toată viața dormim anumite ore, pentru a avea mereu un corp frumos – toată viața cu o anumită normă mâncăm sănătos și facem sport!

Evident după un program mai serios și stric legat de exerciții abdomen și fese, avem dreptul să luăm o pauză, să adunăm laurii și să ne simțim frumoase și bine. Dar după oricum este binevenit să revenim la programurile sportive de exerciții fese și abdomen.

Sfat pentru exerciții pentru abdomen și fese!

Nu te speria – dacă îți dai întrebarea – Și ce eu acum voi trebui toată viața să fac exerciții? Răspuns e și da și nu! Aceste exerciții la un moment se transformă în deprindere.  Cum îți speli dinții dimineața, așa automat și vei face în 5 minute niște exerciții necesare. Doi la mână după ce zonele se vor împrospăta cu o priveliște nouă, nu va trebui atât de des și disciplinar să le faci. Ba chiar mai mult vor fi perioade și de 2 luni. Când la odihnă îți vei putea permite să faci o pauză și revenind la ele, să revii în formă, repede, da cu mult mai REPEDE!

Succese!
Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!