Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru spate acasă-video

Ai făcut vreodată search pe net la ,,exerciții pentru spate acasă video”? Dacă da, suntem aici nu doar pentru a-ți arăta un video cu exerciții super eficiente, dar și să discutăm un pic.
Spatele, este practic ceea pe ce ne ținem zilnic. Un spate bine lucrat și o postură fermă, sunt niște semne ale încrederii în sine. Cum crezi că ai arăta într-o ținută superbă cu spatele gol când acesta arată de milioane? Probabil orice ținută ar arăta așa ca pentru covorul roșu!
Câtă încredere crezi că ai emana atunci când vei merge cu spatele drept pe stradă?

E frumos să ne imaginăm aceste lucruri dar des realitățile sunt ceva mai diferite. Ai fost vreodată victima durerilor de spate? Nu ai putut să dormi noaptea din cauza acestora? Ai simțit vreodată că stai cocoșată în transport sau la locul de muncă? Dacă te-ai regăsit undeva, înseamnă ca ai ajuns în locul potrivit. Mai jos voi atașa exerciții spate drept-video. Până atunci hai să vorbim puțin despre cauze și consecințe. Despre factorii externi care ne fac să ne pierdem postura și cum putem rezolva situația dată. Hai să fim atenți, dacă dorești poți încerca să-ți notezi câte ceva.

Factori care influențează negativ

Factorii care ne influențează negativ pot apărea din diferite părți și uneori nici nu observăm cum ajungem să fim acaparați de aceștia. În primul rând, locul de muncă des ne joacă feste. 90% cei care au un loc de muncă sedentar se plâng pe dureri de spate. Până la urmă nu putem face nimic pentru că este job, și nu putem să ne ridicăm când dorim. Este recomandat ca atunci când suntem în pauză, să facem cel puțin 10 minute de mișcare.

Alt factor, mai este în rândul femeilor, perioada de graviditate. Pentru noi este ceva neobișnuit la început, și fără să vrem începem să avem dureri în zona lombară. Ideea este că aceste dureri continuă și în perioada de alăptare, din cauza poziției.

În rândul celor mai tineri spre exemplu, problemele apar datorită rucsacurilor sau tipului de geantă pe care o aleg. Fiecare tânăr, având preferințe diferite nu calculează corect greutatea pe care poate să o ducă conform genții. Se pare că în rândul celor mai tineri, este destul de răspândită scolioza.

Îți las aici exerciții pentru spate-video pe care ți l-am promis pentru a avea un spate ferm și a scăpa de dureri.


Înotul pentru spate

La fel ca și alte exerciții, dacă ești un amator al înotului, poți să îl practici. Pentru cei cu un spate problematic, bazinele sunt mereu cu brațele deschise. Nu doar că este distractiv, dar și foarte eficient. Nu doar te va scăpa de dureri, dar vei avea o ținută mai mult ca perfectă. Poți să practici exerciții mușchi spate chiar în apă. Nu ezita să beneficiezi de un antrenor personal care să te îndrume. Vei obține rezultate remarcabile în două chestii concomitent, înot și sănătate. Sănătatea spatelui este importantă, pe ea se ține tot corpul până la urmă.

Beneficiile kineoterapiei

Kineoterapia este forma de terapie prin mișcare. Scopul ei este creșterea nivelului funcțional. Pentru spate aceasta își are eficiența pentru că poate păstra o stare generală de bine, crește forța musculară la fel ca și niște exerciții întărire mușchi spate.  De asemenea aceasta contribuie la dispariția tulburărilor de echilibru. Oamenii care fac kineoterapie sunt foarte mulțumiți de rezultatele pe care le primesc în urma acesteia.

Sper că ți-a fost utilă informația dată. Nu uita să pui în practică exercițiile. Urmărește cu atenție video-ul.

P.S Dacă ai probleme de natură medicale care au un grad sporit de seriozitate, adresează-te unui specialist.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten.