Blog Fitnessmama.ro

Diete de slăbit ușor 1 kg pe zi. Între mit și adevăr

Acel moment când găsești diete de slăbit ușor, cu un titlu atrăgător cum ar fi ,,Slăbește rapid 1 kg pe zi”. Sună încurajator nu-i așa? Aceste diete de slăbit ușor sunt doar niște mituri. Iar dacă la început ești motivat și sigur pe tine, ajungi la sfârșit frustrat și renunți.

Câte kilograme este real să slăbești într-o săptămână? Ce înseamnă de fapt acest ,,slăbește rapid” și cum să-l abordezi corect?

Este real să slăbesc un kg pe zi?

Nu, nu și iar nu! Procesul de slăbire are loc atunci când arzi mai multe calorii decât consumi. În medie un om, consumă 2000 calorii în zi, ceea ce este necesar pentru existență.
1 gram de grăsimi se egalează cu 9 calorii
Deci înțelegi bine cât antrenament trebuie să faci pentru a arde 9000 de calorii în zi.
Atunci când programul tău de slăbire nu include destulă mișcare slăbești pierzând din masa musculară și este greșit.

Dar o să înțelegi totul mai bine din acest video!

 

Acum că ai scăpat de mitul unui kg pe zi, slăbește rapid și eficient ținând cont de următorii factori:

Fă exerciții cel puțin 15 minute în zi

Există exerciții funcționale pentru întreg corpul. Dacă dispui de cele 15 minute, poți avea rezultate uimitoare fără a merge la sală. Nu te limita doar la faptul că nu aduni calorii prin alimenație. Corpul are nevoie să fie tonifiat, are nevoie de masa musculară, nu doar de kilograme pierdute prin eliminarea retenției de apă din organism.
Fă câte 3 exerciții pentru fiecare parte a corpului și vei fi deja cu ceva pași înainte.

Crează-ți un regim personalizat

Slăbește rapid și sănătos cu ajutorul regimului alimentar personalizat. Fiecare organism este individual iar fiecare corp are trăsături specifice. Apelează la un specialist pentru a înțelege ce alimente îți sunt recomandate și ce alimente trebuie să eviți. Ai nevoie de unele îndrumări pentru că este destul de greu să o iei de la zero. Dacă totuși îți cunoști corpul mai bne ca oricine, poți să îți întocmești acest regim singură. Important este să nu te înfometezi.

Apelează la lămâie și ghimbir

Cu toții știm despre beneficiile ceaiurilor cu lămâie și ghimbir când vrem să slăbim. Dacă ai nevoie să slăbești mai multe kilograme, 20 spre exemplu.
Slăbește rapid 20 kg cu un regim personalizat, cu sport și ceaiuri din ghimbir. Ideea este că mai multe kilograme slăbite rapid, pot fi un stres pentru corpul tău. Ghimbirul, pentru că este benefic pentru sănătate te va ajuta să treci mai ușor peste acest stres dar și  contribuie la arderea mai rapidă a grăsimilor, lămâia reduce pofta de mâncare. În combinație cu ceaiul verde, care este un adevărat antioxidant, vei avea un adevărat suport.

Renunță la zahăr

Oricât de dur ar părea, mai ales dacă ești în faza de dependență, să știi că este posibil. Dacă înlocuiești zahărul cu puțină miere, iar dulciurile cu fructe nu vei suferi atât de mult după zahărul procesat. În timp exclude-l total.
Mănâncă mai multe nuci.

Bea sucuri naturale sau smoothie de dimineață

Multora le este greu să mănânce fructe, de aceea poți să le folosești la smoothie sau sucuri, în așa fel îți iei doza zilnică de vitamine într-un mod mult mai plăcut. Adaugă semințe în smoothie pentru un gust mai intens.

Ai dat de capăt astăzi unor mituri legate de slăbit. Depune efort și slăbește rapid 4 kg timp de o lună. Dacă nu este atât de rapid cum ți-au promis dietele ,,fulger”,  așa este cel mai sigur. Optează pentru o pierdere în kilograme care îți permite mai apoi să te menții.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și prietenii tăi!