Blog Fitnessmama.ro

Exerciții abdomen inferior de efectuat acasă

Dacă cauți exerciții abdomen inferior ai ajuns în locul potrivit.

Schimbările hormonale, stresul și stilul de viață agitat face ca multe dintre femei să avem un surplus de grăsime pe partea de jos a burții.

Partea cea mai frustrantă este că grăsimea de pe abdomenul inferior este si CEA MAI ÎNCĂPĂȚÂNATĂ grăsime din lume.

Nu se dă jos orice ai face!

Te chinui, faci exerciții, reușești să slăbești, dar cu greu scapi de colacul de salvare din jurul burții.

Și dacă asta nu este de ajuns, greu găsești exerciții care să lucreze eficient și bine această zonă.

Însă bătălia nu este pierdută.

În acest articol îți împărtășim cele mai bune exerciții abdomen inferior pentru a întări eficient această zonă a corpului, acasă.

De ce am probleme cu pierderea abdomenului inferior?

Fiziologic, pierderea burții nu este mai dificilă decât pierderea coapselor sau a feselor. Ne pare rău să rupem această concepție greșită, dar este bine să reamintim. Tendința genetică poate juca un rol sigur. Unii vor tinde să depoziteze grăsime la burtă, în timp ce pentru alții vor fi fesele. Cu toții avem zona noastră țintă.

De fapt, abdomenul plat este mai presus de toate o aventură multidisciplinară, nu există doar un lucru care funcționează și nici o rețetă miraculoasă. Ce funcționează? Regim alimentar echilibrat + antrenamente regulate.

Dacă, în ciuda eforturilor depuse, nu poți pierde abdomenul inferior, atunci poate că răspunsul stă în antrenamentul tău și mai precis în tipul de exerciții abdomen inferior femei pe care le faci.

Exerciții abdomen inferior: greșeala de evitat

Pentru a avea abdomenul plat, incontestabil, trebuie să întărești și să antrenezi abdominalele. Dar nu contează cum.

Greșeala Nr. 1

Efectuezi ridicarea trunchiului ca o nebunie zi de zi! Da, da, te văd că îți îndeplinești provocările de 100 de ridicări pe zi. Oprește masacrul! Ridicarea trunchiului nu te vor face să-ți pierzi abdomenul inferior, dimpotrivă, vor adăuga volum. Și da, pentru că, făcând acest tip de exerciții, lucrăm un mușchi superficial, rectus abdominis, bun pentru batoanele de ciocolată, dar zero pentru aspectul abdomenului plat.

Soluția este să te concentrezi asupra mușchiului real de la originea abdomenului plat: transversul! Situat sub oblic și rectus abdominis, este cel mai adânc mușchi din abdomen și, de asemenea, unul dintre cele mai importante, deoarece menține viscerele. Musculos, el este cel care va da acel aspect plat al abdomenului, foarte neted.

Din categoria de exerciții abdomen inferior bărbați sau femei nu au o mare diferență pentru că obiectivul este același. Doar că de obicei bărbații depun mai mult efort cu greutăți, evident.

Cele mai bune exerciții abdomen inferior

Pentru abdomen inferior exerciții eficiente sun următoarele:

  1. Forfecări de picioare
  2. Abdomene duble
  3. Ridicări de picioare spre tavan
  4. Mountain climbers focusate
  5. Ridicări încrucișate de picioare spre tavan

Partea bună este că le poți face acasă, fără nici un echipament. Partea mai puțin bună este că vei simți durere în mușchii abdominali în timp ce le faci.

La fel cum pentru abdomen inferior poți efectua și exerciții piept inferior pentru o postură bună.

Sfatul nostru

Sportul nu-ți va oferi neapărat un abdomen super plat, dar cu siguranță va reduce grăsimea abdominală și mai mult decât atât! Într-adevăr, asocierea sportului cu o dietă sănătoasă, fără frustrare și somn odihnitor, ajută la schimbarea metabolismul bazal. Prin urmare, predispozițiile tale genetice nu se potrivesc motivației tale.

Pentru a pierde grăsimea de pe burtă, nu există un leac miraculos, ci pur și simplu un principiu de urmat: acceptă-te în timp ce faci sport pentru o bunăstare interioară translucidă în exterior!

Pentru antrenamente gratuite urmărește-ne pe canalul de Youtube.

Citește și articolul: Exerciții de slăbit pentru începători

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!