Blog Fitnessmama.ro

Exerciții cardio pentru slăbit acasă

Cauți exerciții pentru a slăbi rapid și simplu, cu un antrenament acasă, rapid și fără echipament? De fapt, ca parte a unui regim alimentar echilibrat, iată câteva exerciții cardio pentru slăbit acasă. Sunt ușor de realizat, nu necesită materiale complexe. Și, mai presus de toate, sunt topul pentru pierderea în greutate!

Cardio acasă te ajută să slăbești sau este un mit?

Da, cardio te ajută să slăbești, dar în anumite condiții. În primul rând, nu poți pierde în greutate dacă nu ești în deficit caloric. Aceasta înseamnă că, dacă consumi mai multe calorii decât arzi, nu vei putea slăbi. Este imposibil și este o condiție prealabilă pentru pierderea în greutate. În al doi-lea rând, trebuie să faci antrenamentul sportiv potrivit pentru a pierde în greutate. Hiit (antrenament cu interval de intensitate mare) arde mai multe calorii decât alergatul, de exemplu.

Permite-mi să-ți explic: atunci când alergi, corpul se va baza pe rezervele de zahăr puse la dispoziție de organism datorită meselor din ziua precedentă sau din ziua respectivă, pentru a găsi energia necesară exercițiului. În timpul unei sesiuni hiit, corpul va trebui să se folosească mai mult de resurse, în special de grăsimi, deoarece depozitele de zahăr se vor epuiza rapid. Pe scurt, hiit face posibilă solicitarea și mai mult a metabolismului nostru. A face cardio acasă sau în aer liber te face să pierzi în greutate pe baza celor două puncte precedente.

Acasă sau la sala de sport?

Mulți se întreabă dacă este necesar să se înregistreze la o sală de sport. Exercițiile fizice acasă pentru scăderea în greutate ajută la câștigarea atât a fermității, cât și a ușurinței. Gata cu scuzele dacă nu ești motivat să-ți părăsești casa. Poți practica acasă oricând fără ochii altora. Câteva minute în fiecare zi sunt suficiente! Chiar și în vacanță, chiar și la piscină, puteți face aceste exerciții pentru a slăbi.

Care este cel mai bun exercițiu pentru slăbit?

Nu ai suficient timp, nu vrei să te înscrii la sală, nu ai echipament la îndemână … Gata cu scuzele! Iată cele mai bune exerciții cardio pentru slăbit video pentru slăbit de făcut acasă.

Unele exerciții sunt mai eficiente decât altele pentru a pierde în greutate și a construi mușchi. Acest lucru se datorează faptului că combină intensitatea cardio și antrenamentul muscular mobilizând mai mulți mușchi în același timp. Mai jos îți ofer câteva exerciții cardio pentru slăbit.

Coarda de sărit!

Cât face exercițiul corzii de sărit pentru a pierde în greutate? Pasionații de box și crossfit jură pe acest accesoriu ieftin. Și având în vedere corpul lor sculptat, slab, se pare că funcționează destul de bine. Pentru că da, este un exercițiu foarte eficient pentru a arde grăsimile și a face cardio în același timp. Pentru începători este puțin dificil, dar cu cât progresezi mai mult, cu atât vei topi mai multe grăsimi. Și când devine foarte confortabil, există o mulțime de variante de salt pentru a face exercițiul și mai dificil! Astfel coarda de sărit devine una dintre cele mai eficiente exerciții cardio pentru slăbit rapid acasă, fără a pierde timp și bani la sala de sport!

Burpees

Probabil cel mai detestat exercițiu, dar și cel mai eficient pentru a începe să faci cardio, a arde grăsimi și a pierde în greutate. Burpees sunt inamicul nr. 1 al grăsimii. Acestea îți permit să lucrezi absolut toate părțile corpului: coapse, trunchi, spate, umeri, brațe și abdominale. Cu alte cuvinte, este un exercițiu all-in-one care promite rezultate incredibile!

Alpinistul

Acest exercițiu se mai numește și exercițiul alpinist. Vizează în principal zona abdominală și tricepsul. Dar practicat cu un pic de ritm, va crește și ritmul cardiac pentru a arde mai multe grăsimi. Ideal pentru arderea caloriilor, acest exercițiu muscular complet ajută pentru o postură mai bună și o talie mai subțire.

Fandări

Stând cu mâinile pe șolduri, aduceți un picior drept înainte și îndoaie genunchiul perpendicular pe picior, fără a trece de degetele de la picioare cu genunchiul piciorului din față, în timp ce cobori genunchiul piciorului din spate pe podea. Schimbă picioarele. Nu este un exercițiu atât de ușor pe cât pare. Trebuie să menții echilibrul, să rămâni pe axă. Pentru a face exercițiul mai dificil, poți adăuga greutăți.

Jumping Jack

Această mișcare de fitness este una dintre mișcările de bază din clasele de fitness. Este adesea folosit de profesori în lecțiile de grup pentru a crește cheltuielile de energie. Acest exercițiu ajută la topirea grăsimii și tonifierea siluetei.

Pentru a descoperi mai multe exerciții cardio pentru slăbit acasă urmărește pagina noastră de Youtube pentru a fi pe fir atunci când apare un video nou cu antrenamente GRATUITE!

20 de minute pe zi care te vor scăpa de kg în plus!

Citește și articolul: Cum să slăbești rapid și mult

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!