Blog Fitnessmama.ro

Exerciții de fitness pentru slăbit

Să slăbești și să te perfecționezi acasă, fără echipament special, se poate! Găsește cele mai bune exerciții de fitness pentru slăbit de făcut acasă pentru a pierde în greutate și a dezvolta mușchii din cap până în picioare…

Brațe, abdomen, coapse, gambe, fese… Antrenoarea noastră îți oferă acasă un mic program sportiv special, pentru a te rafina peste tot, fără echipament! În program: genuflexiuni, burpee, fandari alternate sau chiar ridicari pelvine, sa se efectueze sub forma de circuit, cat mai regulat pentru a obtine rapid rezultate pe silueta!

Ce exerciții de fitness pentru slăbit să faci acasă?

Nu este nevoie să ai echipament sau acces la sală pentru a slăbi! Anumite exerciții de slăbit la sală de fitness combinate cu exerciții cardio te pot ajuta să slăbești și să rafinezi silueta, fără a te deplasa din camera de zi. Exercițiile de întărire, cum ar fi planșa frontală sau planșa laterală, de exemplu, vor ajuta la întărirea părții superioare a corpului, în timp ce mai multe exerciții cardio, cum ar fi burpees sau jump squats, vor solicita eficient coapsele și fesieri. Pentru un rezultat armonios, nu uita să variezi exercițiile și intensitatea mișcărilor.

Pe lângă această mică rutină de fitness, se recomandă cu tărie de a practica yoga. Idealul? Combină între sesiuni de vinyasa, yoga dinamică care îți permite să lucrezi supra mobilității și învelișului și sesiuni de yin yoga, care invită la relaxare, relaxare, eliberare și îmbunătățirea respirației.

Cele 8 exerciții eficiente pentru a pierde în greutate acasă

Genuflexiuni

Beneficiile acestui exercițiu: acest celebru exercițiu de creștere a mușchilor permite ca atât coapsele, cât și fesierii să fie lucrați eficient.

Flotări

Beneficiile acestui exercițiu: efectuate pe picioare sau genunchi (pentru a începe), flotările solicită tricepsul, umerii și pieptul, pentru un lucru țintit pe bust.

Fandări alternate

Beneficiile acestui exercițiu: Efectuate înapoi sau înainte (pentru niveluri mai avansate), fandarile alternante vor ajuta la tonifierea coapselor și fesierii.

Mișcarea harlow

Beneficiile acestui exercițiu: Numit și „mișcarea Arlaud”, sau „superman”, Harlow va lucra pe spate, spatele umerilor și va oferi o înveliș în fese. Top pentru a-ți întări și îmbunătăți postura!

Liftingul de punte sau pelvin

Beneficiile acestui exercițiu: Puntea, numită și lifting pelvin, va întări în mod deosebit mușchii feselor și spatelui coapselor.

Exerciții cardio pentru slăbire

Cu ajutorul unor exerciții cardio de slăbit efectuate regulat vei obține rezultatul mult mia rapid.

Indispensabile pentru arderea caloriilor, dezvoltarea musculară trebuie combinată cu exerciții cardio. Și chiar și acasă, pe un covoraș, este posibil să crești ritmul cardiac datorită acestor exerciții:

Ridicarea genunchilor. Stând cu spatele drept, cu brațele în lateral, aleargă pe saltea, ridicând genunchii, pe rând, cât mai sus. Crește treptat ritmul pe tot parcursul exercițiului.

Burpee-urile. Ridică-te, picioarele împreună. Așează-te ghemuit și pune mâinile în fața ta. La un impuls, îndreaptă brațele și extinde picioarele, eliberând picioarele, ușor depărtate, în spatele vostru. Luând avânt pe brațe, sari înapoi într-o poziție în picioare și, fără a te opri, sari în aer, ridicând brațele deasupra capului. Revenă la poziția inițială înainte de a repeta această secvență!

Squat-ul sare. Începe în aceeași poziție ca și pentru o ghemuială obișnuită: stând cu picioarele depărtate la lățimea umerilor. Coboară fesierii în jos, împingând ușor înapoi. Odată ajuns jos, la un impuls, sprijinindu-te pe picioare, sări pentru a reveni la o poziție în picioare.

Sfatul bun al antrenorului: variază exercițiile cardio, în funcție de ceea ce vrei să faci la momentul respectiv, scopul fiind să faci mișcare, să arzi calorii și să întărești inima în același timp, totul este bine de luat: alergare, mers rapid, exerciții. pe loc, ciclism, antrenor eliptic…

Descoperă mai multe exerciții de slăbit cardio.

Sportul acasă: sfatul antrenorului pentru a începe

  • Nu lucra asupra durerii: dacă este durere undeva, este pentru că mișcarea nu este făcută bine.
  • Daca te hotarasti sa cumperi un program online, prefera sesiunile video, cu putini participanti, mai ales daca esti incepator, pentru a putea fi corectat.
  • Evita sa faci exercitii dificile pe care nu le cunosti, fara a fi insotit de un antrenor sportiv.
  • Nu incerca sa faci sesiuni intense in fiecare zi, in schimb alterneaza cu cateva exercitii timp de 30 de minute, apoi o sedinta de yoga a doua zi de exemplu.
  • Ieși afară pentru a fi activ fizic cât mai curând posibil: mers rapid, ciclism, alergare, fără a căuta neapărat intensitatea, dar pentru a evita un stil de viață sedentar.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Linte calorii: verde, roșie, brună

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!