Blog Fitnessmama.ro

Exerciții de slăbit. Ușor și interactiv

Exerciții de slăbit! Ceva care bucură la prima vedere dar când trebuie puse în practică, dispare licărirea din ochi. Plus că, aceste exerciții magice, mai trebuiesc combinate cu un regim alimentar echilibrat. Deja nu pare așa ușor?
Dacă vrei cu adevărat să slăbești, nu ai de ales, TREBUIE SĂ MĂNÂNCI CORECT! Bine, în cazul în care vorbim despre slăbirea sănăoasă. Uite aici niște seturi de exerciții care la sigur îți vor fi folositoare mai ales dacă nu prea ai făcut mișcare până acum. Alege ceea ce ți se potriește pentru a slăbi într-o manieră plăcută.

Exerciții simple de slăbit

1.Genuflexiuni

Genuflexiunile sunt din categoria exercițiilor simple dar de mare intensitate. De ce? Pentru că pun la treabă mai multe grupe de mușchi, mai ales mușchii abdomenului și lombarii. Multe femei consideră că acestea sunt benefice doar pentru fese, motiv pentru care le folosesc în antrenamente dedicate acestora. Deci, dacă ai un program de slăbit, neapărat include genuflexiunile în el.

 

2.Fandările

După cum ai observat fandările se bucură de o popularitate enormă, mai ales în lumea fitnessulu. Ele sunt benefice pentru spate și șolduri. Sunt exerciții adorate și de femei dar și de bărbați. Fandările executate corect îți pot schimba silueta într-un mod miraculos.

 

3.Planșa

Un exercițiu staționar la care de obicei bărbații se descurcă puțin mai bine decât femeile, dacă vorbim despre începători. Ei bine, să știi că planșa, tonifiază întregul corp dar se descurcă de minune cu abdomenul, brațele și partea lombară. Încearcă să stai în poziția de planșă câte 30 secunde pentru început după care să mărești timplul cu 10 secunde.

 

4.Săriturile în coardă

Dacă e să vorbim despre antrenamente la sală pe care nu toți și le pot permite, atunci, pentru sărituri în coardă nu poți găsi scuze. Tot ce ai de făcut este să fugi să-ți cumperi o coardă și gata! Mai ales că nu ai nevoie de pregătire specială. Acordă cel puțin 10 minute în zi acestui antrenament cardio.

 

5.Mersul pe bicicletă

Am ajuns la cea mai interactivă metodă de slăbit. Mersul pe bicicletă este unul din cele mai plăcute metode a slăbi. Îți lucrezi picioarele, fesele și abdomenul în mare parte. Poți combina slăbitul cu o plimbare în aer liber împreună cu familia, deja devine mai interesant.

Acesta a fost un top 5  exerciții simple de slăbit pentru care ai nevoie doar de ceva motivație. Să trecem mai departe.

Tabata

Despre Tabata vreau să vorbesc aparte. În primul rând este un antrenamen genial. Conține runde de exerciții rapide de slăbit, îți explic și de ce!
-un antrenament durează 4 minute
-include exerciții cardio
-antrenamentul este atât de intens încât arzi calorii pe tot parcursul zilei.
-dacă combini 2 antrenamente pe săptămână este mai mult ca suficient

De asemenea, antrenamentele tabata sunt mai sigure decât antrenamentele clasice pentru că ai mai puține șanse să suferi de vreo leziune.

Și special pentru femeile care își doresc să ajungă la cea mai bună versiune a lor, la un video din categoria exerciții pentru slăbit-coapse și fesieri.

 

Ai o listă de exerciții simple care sunt la îndemâna oricui, un video interactiv dedicat coapselor tale care sunt pe cale să devină perfecte, și un antrenament pe care poți să-l alegi în cazul insuficienței de timp.
Ți-a mai rămas un singur lucru, să le pui în practică.

Apropo, nu uita despre regimul alimentar care are un rol crucial în programul tău de slăbit. Alege să te alimentezi corect, să te miști coect și să trăiești corect.
P.S Sper că nu ai uitat să te hidratezi.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!