Blog Fitnessmama.ro

Exerciții fizice pentru slăbit acasă!

Ce exerciții fizice te vor ajuta să slăbești acasă? Această întrebare este pusă de multe femei care visează să slăbească rapid, în timp ce nu frecventează sălile de fitness și nu angajează un antrenor de fitness.Pierderea în greutate acasă nu este un vis imposibil – trebuie doar să urmați o dietă și să faceți sport în mod regulat. În acest articol vom vorbi în detaliu despre cele mai eficiente exerciții pentru pierderea în greutate acasă.

Ce exerciții sunt cele mai eficiente pentru pierderea în greutate ?

Atunci când vă pregătiți un program de antrenament pentru pierderea în greutate, ar trebui să vă concentrați pe cele mai eficiente exerciții. Iată cele mai principale:

  • Alergatul în aer liber.  Este un sport accesibil aproape în orice anotimp.  Dezvoltă sistemul respirator și cardiovascular, ajută la slăbit.
  • Mersul într-un ritm rapid este o variantă alternativă pentru cei cărora le este greu să alerge;
  • Genuflexiuni – întăresc mușchii picioarelor, feselor, spatelui și abdomenului;
  • Flotări – o încărcătură bună pentru tot corpul, întăresc mușchii pieptului;
  • Scândura este un exercițiu clasic în orice complex de antrenament pentru pierderea în greutate. În timpul execuției, aproape toate grupele de mușchi sunt antrenate;
  • Sărituri – puteți efectua sărituri obișnuite, dar săritul cu coarda este considerat cel mai eficient.

Exerciții fizice pentru abdomen.

Scândura- ​​așează-te în poziție de flotare pe podea, îndoaie coatele la 90 de grade și lasă-ți greutatea pe antebrațe. Coatele ar trebui să se afle direct „sub” umeri, iar corpul să fie ținut drept. Mai departe, menține poziția în care te afli atât timp cât poți. Ideal ar fi să stai așa vreo două minute.

exerciții yoga pentru slăbit

Abdomene– Întinde-te pe spate cu picioarele îndoite și asigură-te că acestea sunt pe aceeași linie cu umerii. Brațele se așează la ceafă sau în zona pieptului. Ridică-te până la un unghi de 45 de grade și apoi revină ușor. În tot acest timp, abdomenul trebuie să fie încordat.Exerciții fizice pentru abdomen

Exerciții fizice pentru picioare și fese. 

Așezări- Fixează picioarele la lățimea umerilor. Menține abdomenul în tensiune constantă și așează-te cu mișcarea bazinului înapoi. În timpul așezărilor ține trunchiul cât mai vertical. 

exerciții fizice pentru picioare

Podul fundului- Așezați-vă pe podea, întindeți-vă brațele de-a lungul corpului, picioarele trebuie să fie depărtate la lățimea umerilor. Ridicați fesele de pe podea în timp ce vă sprijiniți pe picioare. Țineți această poziție timp de 10-15 secunde, apoi coborâți pe podea. 

exerciții fizice fese

Nu uitați, pentru a avea o siluetă de invidiat este nevoie de multă muncă și voință. Dacă doriți să pierdeți din greutate, atunci pe lângă antrenamentele zilnice, trebuie să țineți cont și de regimul alimentar. 

Avem pentru voi o surpriză, un video cu exerciții minunate pentru abdomen, care te vor ajuta să slăbești rapid și frumos acasă. Privește video de mai jos și multă baftă în atingerea scopului tău!