Blog Fitnessmama.ro

Exerciții fizice pentru slăbit acasă-femei

Exerciții fizice pentru slăbit acasă- femei, iată ce caută femeile pe google. Poate fi oare o scuză faptul că nu ai echipamente speciale? Evident că nu! De ce să te complici când totul este mult mai simplu? Tot ce trebuie să ai este ceva timp la dispoziție. Desigur că niște voie bună, motivație și seriozitate nu ar strica. Nimeni nu spune că este super ușor dar odată ce îți dorești ceva cu adevărat, obții. Acest articol are ca scop de a-ți veni în întâmpinare la maxim. Cele mai eficiente antrenamente acasă. Ești pregătită? Eu sper că da!

Exerciții pentru slăbit rapid –femei

1.Genuflexiuni

Picioarele larg îndepărtate iar genunchii și degetele privesc spre exterior. Cobori în genuflexiune, astfel încât genunchii să nu iasă înafara degetelor. Ne ridicăm încordând fesele și expirăm.
Trebuie să avem grijă când călcăm. Pe toată talpa și nu pe vârfuri.

2.Flotări

Nu este un exercițiu ușor dar este un bun exercițiu pentru slăbit acasă. Zic să-l simplificăm puțin. Ne prijinim pe palme și genunchi. Palmele trebuie să fie la nivelul pieptului. Coborâm și nu uităm să încordăm abdomenul.

3.Fandări

Un picior înainte și celălalt înapoi. Genunchii și vârfurile trebuie să privească în aceași direcție. Coborâm în fandare. Ne ridicăm din contul fesierului din spate și îl încordăm la maxim.

4.Planșa dinamică

Nu este ca și planșa clasică. Cu sprijin pe genunchi și palme, coborâm pe rând pe antebrațe. Este important să expirăm pentru a avea rezistență.

5.Abdomene

Ne întindem pe spate cu picioarele flexate și fixate, ridicăm palmele și tindem să ajungem spre tavan. Ne ridicăm din contul mușchilor abdominali.

Acesta a fost un top exerciții pentru slăbit femei, pe care îl poți face acasă. Îți las și un video cu mai multe.

Exerciții pentru slăbit la sală-femei

1.Încălzire

Poți să te încălzești cam 10 minute la bicicletă pentru că aceste exerciții îți vor pune mușchii la treabă, la maxim.

2.O flotare și cățărări

Aceasta este o combinație mult mai interesantă decât exercițiile liniare, de aceea e nevoie de ceva mai mult efort. O flotare și 4 cățărări a câte 8 repetări.

3.Low Jacks

Este un exercițiu plaiometric. Deci iei mingea în mâini și faci sărituri de împreunare și depărtare a picioarelor. Trebuie să stați cu spatele drept și abdomenul încordat.

4.Genunchiul la cot

Acest exercițiu mărește rezistența și lucrează oblicii.

5.Fandare în spate și ridicarea unui picior

Dacă deja știi ce sunt fandările, tot ce ai de făcut după o fandare este să ridici piciorul în spate în timp ce partea de sus se apleacă înainte. Nu uita să ții abdomenul încordat pentru a nu pierde echilibrul.

Acesta a fost un top 5 exerciții sală pentru slăbit femei.

Nu uita să mănânci sănătos

Aceste exerciții solicită o bună parte din energia ta. Nu te înfometa dar nici nu fă abuz de mâncare. Încearcă să ții cont de regimul echilibrat cât mai mult. Consumă substanțe nutritive cât mai multe. Ia câte o gustare între mese, fructe sau nuci.

Apropo, nu te speria pentru început. Dacă nu vei putea să faci exercițiile perfect. Este destul de complicat să atingi perfecțiunea din prima. Nu îți suprasolicita organismul pentru că nu o să ai energie pentru următorul antrenament și nu o să fie atât de eficient. Pe parcursul antrenamentelor hidratează-te dacă ai nevoie. Ar fi bine să te hidratezi pe tot parcursul zilei de fapt. Dacă faci antrenamentul seara, nu mânca direct după. Și mănâncă ceva ușor.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!