Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru abdomen perfect 8 minute

Visezi să ai abdomene beton, da, dar cu siguranță nu cu prețul orelor lungi petrecute antrenamente într-o sală de sport! Stai linistita, nu este necesar sa te angajezi la un adevarat antrenament militar pentru a avea o curea abdominala ferma. Iată sfaturile noastre pentru a-ți întări mușchii abdominali efectuând exerciții pentru abdomen perfect 8 minute chiar acasă.

Cele mai eficiente exerciții pentru abdomen perfect 8 minute

Ridicarea trunchiului pentru abdomene de vis

Este unul din exerciții pentru un abdomen perfect de bază pentru a lucra la nivelul abdomenului, crunch-ul este ideal pentru mobilizarea mușchilor superficiali ai curelei abdominale.

Pentru a face acest lucru, trebuie să stai pe spate cu genunchii aproape în unghi drept și picioarele pe podea. Mâinile vor fi poziționate la înălțimea capului. Exercițiul constă în ridicarea umerilor în timp ce curba spatele și atingerea genunchilor cu coatele înainte de a reveni la poziția de plecare.

Repetă operația de aproximativ douăzeci de ori, având grijă să respiri bine.

Ridicarea trunchiului lateral

Ca orice mare „clasic”, crunch vine în multe variante. Crunch-ul lateral este cel care îți permite să soliciți mușchii oblicului mic și mare. Probabil că îl cunoști deja. Acest exercițiu se practică pe podea, tot cu picioarele îndoite și mâinile în spatele capului.

Diferența constă în faptul că bustul tău va trebui să urce în diagonală, astfel încât cotul să atingă genunchiul opus. Cu alte cuvinte, cotul drept atinge genunchiul stâng și invers. Repetă operația de aproximativ douăzeci de ori pe fiecare parte.

Acesta este unul din exerciții pentru abdomen și spate eficiente.

Ridicarea statică a picioarelor pentru a vă întări abdomenul

Pentru a efectua acest exercițiu, trebuie să ai un covoraș de gimnastică pe care te vei întinde poziționând mâinile sub fese. Odată ajuns în poziție, va trebui să-ți ridici picioarele pentru a le ridica la câțiva centimetri de la podea.

Menține poziția timp de aproximativ douăzeci de secunde. Pentru cei mai experimentați, este posibil să facă acest exercițiu cu lovituri de picioare fără a sprijini picioarele pe pământ, din nou timp de aproximativ douăzeci de secunde.

Aceste două exerciții sunt deosebit de eficiente pentru întărirea abdomenului inferior.

Exerciții pentru abdomen perfect 8 minute – Planșa abdominală

Nimic ca un antrenament de bază bun pentru a întări cei mai adânci mușchi abdominali. Și în acest sens, planșa abdominală este vedeta incontestabilă a acestui tip de exerciții.

Încă pe covoraș, pune antebrațele pe podea și aliniați picioarele, miezul și fundul în aceeași axă. Menține poziția timp de aproximativ treizeci de secunde și repetă operația.

Dacă la început acest exercițiu pare greu de realizat, vei descoperi că odată cu practică vei rezista din ce în ce mai mult.

Planșa este unul din acele exerciții pentru abdomen și piept, dar și pentru tot corpul.

Te invit să descoperi mai multe exerciții pentru abdomen în video-ul care urmează.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Măsline calorii – beneficiile pentru sănătate

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!