Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru coapse și fese chiar la tine acasă

Niște exerciții pentru coapse și fese îți pot schimba radical imaginea. Tot ce poate fi mai sexy într-o femeie! Vrei să te simți specială? Hai să o facem atunci. Nu va mai trebui să stai pe gânduri în ceea ce ține de formele tale. Exerciții pentru fese și coapse zici? Fcem fără probleme. Pregătește-te moral să ai cele mai apetisante forme pentru vara aceasta. Și știi care este plusul? Nu ai nevoie de nici un echipament special. Doar de un loc liniștit chiar la tine acasă pentru câteva minute în zi.

Exerciții pentru coapse și fese

1.Fandări în spate – te distrezi cu exerciții pentru coapse și fese

Stai în picioare. Picioarele trebuie să fie depărtate la nivelul umerilor. Faci un pas mare și pui un genunchi pe podea. Greutatea se menține pe piciorul din față. Ridicându-te îți fixezi greutatea pe el. Pe parcursul exercițiului, contractă-ți bine abdomenul. Nu uita să respiri concomitent. Schimbă piciorul și iar.

2.Donkey Kick – cel mai simplu

Stai sprijinită în mâini și picioare. Scopul este să ridici călcâiul cât mai sus spre tavan. Abdomenul trebuie să fie contractat. Inspiră și expiră

3.Genuflexiuni – cel mai eficient din exerciții pentru coapse și fese

Cunoști cum se fac acestea, doar că trebuie să le faci cât mai corect pentru a avea rezultate. Când cobori în genuflexiune, nu sta pe vârfuri ci pe toată talpa piciorului. Din nou, abdomenul trebuie să fie cât mai contractat.

Acestea sunt doar câteva dintre exercițiile pentru fese dar îți las un video cu exerciții pentru fese și coapse acasă pentru a înțelege mai ușor cum să le execuți fără a da greși.

De asemenea acestea sunt și exerciții pentru celulită coapse și fese. Dacă ești interesată cum să scapi de ea și care sunt cauzele apariției, îți mai dau niște sfaturi.

Consumul de sare în exces

Dacă nu cunoșteai, în mare parte, celulita este provocată de sarea din organism. Aceasta provoacă retenția de apă din organism și așa apare celulita. Dacă dorești să elimini sarea din alimentația ta zilnică, o poți înlocui cu altfel de condimente. Piperul poate fi o alternativă. Dacă simți că nu vei putea fără sare, încearcă cel puțin sarea de mare.

Apa luptă cu celulita

Apa elimină toxinele din organism și luptă cu celulita la maxim. De aceea consumă apă. Important este să bei apă dimineața pe stomacul gol, de dorit cu lămâie.

Sportul arde celulita

Încearcă să alergi sau de ce nu, să mergi pe bicicletă. În așa mod vei accelera procesul în lupta cu celulita și vei avea un corp mai frumos.

Folosește scruburi naturale

Pe lângă sport și hidratare, poți să folosești un scrub natural din cafea. De fiecare dată când bei cafea, o poți depozita undeva din ibric și folosește-o pe post de scrub.

Celulita nu merită și nu-și are loc pe corpul tău, mai ales atunci când te pregătești de vară. Știu că vezi în ea un dușman înrăit care încearcă să te saboteze. Fie că vrei să arăți super sexy la plajă în noul tău costum de baie, fie că este doar pentru a te admira în oglindă. Fă exercițiile necesare pentru a spune un mare NU celulitei.

Corpul este un templu până la urmă, și trebuie să arate așa cum te simți. Nu lăsa factorii externi și modul nesănătos de viață să-ți știrbească din plăcerea de a arăta versiunea ta perfectă lumii.
Cred că ți-am dat niște sfaturi eficiente astăzi, așa că culege ceva motivație și începe să lucrezi asupra ta.

Cu un complex de exercții pentru celulită fese, un scrub natural din cafea și ceva mai puțină sare, vei fi perfecțiunea întruchipată.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!