Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru fese și abdomen femei

Este vară și se pare că mai ai o șansă să îți etalezi formele la plajă sau bazin. Pentru cine nu cunoaște, noi niciodată nu te vom lăsa să ajungi la disperare. Astăzi îți facem cunoștință cu cele mai tari exerciții pentru fese și abdomen femei. Iar tu, la rândul tău, EȘTI OBLIGATĂ SĂ LE ÎNCERCI. Nu, nu pentru că așa am spus noi. Ci pentru că sunt colosale!

Un complex de exerciții nu dpoar că îți poate da încrdere în tine, dar și te face să devii mai echilibirată atât emoțional cât și fizic.  Niște exerciții pentru picioare și fese femei acasă, fac lucruri miraculoase cu corpul tău așa că spor la treabă.

Exerciții pentru fese și abdomen femei

1. Cărțulia

Ne așezăm pe covoraș. Ridicăm genunchii și ne străduim să îi aducem cât mai aproape către umeri. Spatele trebuie păstrat rotund. După 30 secunde de exerciții, dacă nu simți oboseala, poți spori intensitatea.

2. Abdomene complete

În poziție culcată, în care numaidecât aungem cu spatele rotund. Ne ridicăm, atingem cu degetele vârfurile picioarelor. Respiră de fiecare dată când te ridici. Lucrează aproximativ un minut. Dacă ai rezistență, poți continua ceva mai mult.

3. Încrucișări

Te întinzi pe covoraș și tot ce este necesar să faci, e să duci umărul la genunchi și genunchiul la umăr. Păstrează o respirație echilibrată. Lucrează în așa tempou timp de un minut.

Un mic top care trebuie completat dar nu este nici o problemă pentru că îți las un video mai jos pe care o să-l urmezi cu atenție.
Acum să trecem mai departe. Exerciții pentru fese acasă femei? Da, e posibil!

Exerciții pentru fese femei

1. Lateral lunge

Pentru ănceput, trebuie să depărtezi foarte larg picioarele. Te balansezi pe fiecare picior în parte. Te menții pe fiecare câte 15 secunde, dacă simți că ai rezistență, poți dubla.

2. Exercițiu cu bandă elastică

Te  așezi pe o parte. Banda elastică o aranjezi deasupra genuchilor și ridici piciorul care stă deasupra. Repetăm de 10 ori apoi schimăm piciorul.

3. Genulexiuni

Poate ți se pare un exercițiu demodat. NU E AȘA! Este chiar unul dintre cele mai eficiente. Menține-te câte 20 de secunde în genuflexiune și fă pauză între runde.

4. Împingerea piciorului înapoi

Este un exercițiu clasic. Te sprijini pe palme și ridici piciorul spre tavan, cu călcâiul în sus. Repetă câte 30 secunde pentru fiecare picior.

5. Planșa

Efectuează planșa cât mai corect. Mai ales că din ea poți scoate doar plusuri. Se pare că aceasta te ajută perfect și în obținerea unui abdomen perfect.

După cum am mai spus, azi o să obții un top exerciții abdomen dar și exerciții pentru fese și picioare femei. Se pare că am rămas doar la picioare. Ești gata?

Cele mai bune exerciții pentru fese și abdomen femei

1. Complex de genuflexiuni

Mereu recomandăm genuflexiunile! Acum e momentul să-ți dau un sfat. Pentreu că genuflexiunile sunt de mai multe tipuri, alege mai multe genuflexiuni care să nu te facă pradă a rutinii.

2. Fandări

Încearcă să folosești greutăți. De ce nu, chiar sticle cu apă. Fă pași laterali și apleacă genunchiul către podea, fără să-l atingi. Repetă de 15-20 ori.

3. Extensia șoldului din culcat

Te culci pe spate. Tălpile sunt poziționate pe sol iar genunchii flexați. Tot ce trebuie să faci este să ridici bazinul. Mâinile să rămână poziționate la nivel cu bazinul, nu sub el.

4. Fandări în spate

Știi deja cum se efectuează fandările. Doar că de data aceasta nu sunt laterale ci în spate.

Sper că nu ți se par complicate pentru că de fapt sunt super ușoare. Antrenează-te de câte ori ai posibilitatea și nu o să te dezamăgești. Până când atât! Și nu uita, un antrenament plăcut este un antrenamet eficient!

Iar dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!