Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru un abdomen plat femei. Rapid și eficient

Ahhh, iarăși abdomenul ăsta. Știai că marea bătaie de cap a femeilor este anume abdomenul? Să-ți antrenezi mușchii abdominali nu este cel mai ușor sincer vorbind, dar este necesar. Așa că, dacă vrei să mergi într-un top de vară super sexy, iar mușchii tăi abdominali să strălucească, începe să faci ceva! Îți voi da cele mai eficiente exerciții pentru un abdomen plat. Tot ce rămâne să faci, este să te încarci cu energie și bună dispozișie și să începi antrenamentele. Apropo, îți voi lăsa și un video pentru a înțelege cum să le faci cât mai corect.

1.Foarfeca

Unul dintre exeriții pentru abdomen plat rapid, care se face simțit din prima.
Te întinzi pe covoraș. Fixezi mâinile sub zona bazinului iar corpul să fie relaxat la maxim. Acum începi să faci mișcarea ,,foarfeca”. Nu uita să expiri de fiecare dată. Repeți timp de un minut.

2.Planșa

Toți cunosc această poziție deși nu e una din cele mai îndrăgite de către femei. Stai pentru început timp de 30 secunde. De fiecare dată stai cât mai mult posibil.
Planșa se categorizează în exerciții pentru un abdomen plat rapid, pentru că îți încearcă mușchii la maxim.

3.Abdomene complete

Stai în poziția culcată. Picioarele trebuie să fie flexate iar brațele de-a lungul corpului.Ridici trunchiul în timp ce expiri, atingi covorașul. În timp ce inpiri, revii pe covoraș. Mușchii abdominali trebuie să fie contractați la maxim.

4.Încrucișări

Cu picioarele flexate, culcată pe covoraș, ridici umărul și-l duci la genunchi. Repetă un minut. Nu uita de respirație corectă și abdomen contractat.

5.Cărțulia

Se categorizează ca exerciții pentru abdomen plat femei acasă. Tot ce trebuie să faci este să te sprijini pe palme, să ridici genunchii și să-i duci la umeri. Repetă un minut. Respiră și expiră.

 În cât timp se observă rezultatele?

Odată ce începi un antrenament de exerciții pentru abdomen plat rapid, sunt mulți factori care influențează apariția rezultatelor. În primul rând intensitatea cu care lucrezi asupra abdomenului. În cel de-al doilea rând un mare rol este jucat de metabolismul tău. Dacă ai un metabolism mai încetinit o să observi rezultatele ceva mai greu și invers. Ai grijă la ceea ce mănânci deasemenea. Vrei sau nu, alimentația la fel are un rol crucial. Dacă te vei alimenta sănătos o să devii cât mai suplă cu putință în cel mai scurt timp. Ia-ți antrenamentele în serios și nu vei fi dezamăgită.

Poate alcoolul sabota antrenamentele?

Multe femei dar și bărbați dau des această întrebare. Mai ales că este vară și un cocktail la tersă este bine venit. Apropo, da! Alcoolul des ne sabotează dietele. Cel mai des, acest lucru îl fac cocktailurile, care sunt preferate de doamne și domnișoare, pentru că au o mulțime de calorii. Putem să nu vorbim doar despre alcool dar și sucurile sau orice băutură răcoritoare din localuri sau de pe rafturile magazinelor. Din păcate își lasă amprenta cel mai mult în zona abdominală așa că cel mai potrivit ar fi să ai grijă la cantiăți.

Cât de des trebuiesc făcute exercițiile pentru abdomen plat?

Setul de exerciții făcut mai sus este unul foarte eficient. Depinde de tine cât de des vei avea timp să-l faci. Sfatul meu este însă, să nu te extra epuizezi de două ori în săptămână, acordă-ți timp zilnic 15 minute în zi. Pare puțin, dar făcând asta zilnic o să ai mult mai multe rezultate.

Sper că ți-a, fost de ajutor și o să ai destul timp să pui aceste lucruri în practică. Noi mai revenim și cu alte articole inovative pentru a te ajuta să fii în formă. Până atunci, spor la treabă!

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!