Blog Fitnessmama.ro

Antrenamente acasă: ia-ți greutatea sub control!

Cu siguranță fiecare femeie a analizat cel puțin odată opțiunea de a efectua antrenamente acasă. De ce? Pentru că femeile sunt organizate și pentru ele fiecare minut contează. Pentru că, deseori, ele stau cu copiii, iar timpul pe care îl pot „petrece” pe drum spre o sală ar putea fi altfel valorificat. Pentru că acasă sunt o sumedenie de lucruri care trebuiesc făcute, iar combinarea lor salvează uneori din timp și din efort. Pentru că femeile, de fire, economisesc mai mult, iar mersul la sală implică costuri suplimentare. Iar dacă mai punem pe de-asupra și pandemia care ne-a dat viața peste cap în 2020, înțelegem că acest aspect – de a face exerciții fizice acasă – este o chestie cât se poate de actuală.

Care este avantajul de a face exerciții în condiții casnice? Descoperă în articolul care urmează!

antrenamente acasă

De ce tot mai multe femei apelează la ideea de a face antrenamente acasă?

Această opțiune, care a apărut relativ recent, oferă un șir de avantaje:

  • În primul rând în joc vine comoditatea. Nu e nevoie să te programezi la sală, să aștepți ora de a merge la sport. Nici să stai în rând la vreun instructor fitness sau să aștepți când poți ocupa un anume aparat de antrenament.
  • Este foarte econom din mai multe puncte de vedere. Nu cheltui timp pentru a te pregăti de sală sau pentru a ieși din casă. Nu aștepți disperată un taxi. Nici nu cheltui pe combustibil ca să ajungi la destinație și nu te enervezi că nu găsești un loc de parcare. Și nu uita că apoi urmează drumul înapoi.
  • E mereu la îndemână. Dat fiind că antrenamentele acasă sunt în telefon, poți apela la ele oricând, în orice parte a zilei. Tot de ce vei avea nevoie sunt: un telefon cu bateria încărcată și cu o conexiune la internet, 20-30 de minute libere, motivație și dispoziție.
  • Îți permite să combini reușit mai multe activități. De exemplu, ai pus pe foc o ciorbă, iar pentru ca să dea în clocot carnea trebuie să aștepți în medie jumătate de oră. Între timp – poți face un antrenament acasă destinat oricărei femei.

Iar pe lângă avantajele enumerate mai sus, ideea de a te antrena acasă oferă și un șir de beneficii întregului organism:

  • Menții greutatea ta sub control.
  • Sculptezi frumos silueta.
  • Scapi de kg în plus fără mare durere și efort.
  • Te umpli de energie pentru toată ziua.
  • Eviți un șir de probleme care ar putea apărea pe parcurs, cum ar fi: durerea de spate, de genunchi etc.
  • Eviți sedentarismul și îți asiguri un tonus muscular constant.

Ca să te asiguri cât de util și comod este să faci acest lucru, vezi un simplu exemplu de antrenament pentru abdomen acasă. Vei lucra 3 tipuri de mușchi – abdominali superiori, inferiori și laterali. Iar acest lucru este suficient (dacă îl repeți zilnic) să obții un abdomen plat și frumos într-un timp scurt!

Pentru mai multe astfel de exerciții pe care le poți repeta oricând acasă – accesează canalul nostru de youtube.

Iar dacă îți dorești o adevărată schimbare și timpul tău pentru tine contează cu adevărat, Fitness Mama este ceea de ce ai nevoie!

Îți oferim spre alegere câteva abonamente, în dependență de necesitatea ta și de scopul pe care îl ai. De exemplu, dacă vrei să pui accent pe abdomen, așa cum am prezentat în videoul de mai sus – poți opta pentru abonamentul Abdomen Plat. Dacă, însă, vrei să antrenezi mușchii fesieri – alege fără grijă abonamentul Fund Bombat. Iar dacă vrei să lucrezi asupra tuturor mușchilor – alegerea îți va cădea asupra Siluetei de Invidiat sau asupra Corpului Sculptat!

Apropo, mai există încă un beneficiu enorm pe care ți-l oferă o astfel de abordare a sănătății și o astfel de opțiune de a face sport. Pe lângă cele câteva antrenamente acasă pe care să le repeți zilnic, ai acces la o comunitate enormă, care unește zeci de mii de femei din întreaga lume și cu care poți împărtăți emoții și experiențe.

Iar pentru ca antrenamentele să aibă un efect dublu, accentul este pus și pe alimentație! Odată ce alegi un abonament, primești (în urma unei anchete pe care o completezi minuțios) tot ce trebuie să știi față de alimentația ta și caloriile pe care trebuie să le consumi. Plus, mai ai opțiunea de a descoperi zeci de rețete, dar și să afli ce trebuie să mănânci ca să nu pui un gram pe tine, dar să fie gustos și sățios în același timp!

Acum, spor la treabă! Încarcă-ți telefonul și hai să ne antrenăm împreună!

Te-a motivat suficient acest articol pentru ca să începi schimbarea? Atunci distribuie-l mai departe ca să motivăm cât mai multă lume!