Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru slăbit acasă video – schimbarea începe de la tine

Probabil că ești o mămică ocupată sau investești prea mult timp în jobul tău. Poate că dorești să îți dai o șansă chiar la tine acasă. Aici, în acest video te vei cunoaște cu o gamă de exerciții pentru slăbit acasă video dar și în formă scrisă. În așa mod vei avea parte de o varietate mai mare.

Intuiesc că ai căutat de multe ori ,,exerciții pentru slăbit rapid video” așa că e ziua ta norocoasă, să începem.

Exerciții pentru slăbit acasă video

Exerciții pentru abdomen

Cărțulia

Cu sprijin pe palme, ridicăm genunghii. Ideea acestui exercițiu este să aducem genunchii către umeri și umerii către genunchi. Din nou, nu uita să expiri și repetă un minut. Spatele trebuie să fie rotund. După 30 secunde, poți mări durata, pentru ca exercițiul să fie mai intens.

Foarfeca

Te întinzi pe covoraș. Partea de sus trebuie să fie relaxată. Mâinile trebuie să fie fixate sub zona bazinului. Ridică picioarele, puțin flexate. Acum, faci renumita mișcare, foarfeca. Expirăm de fiecare dată și repetăm un minut. Este cel de-al doilea exercițiu în top.

Abdomene Complete

Ne culcăm cu spatele rotund. Ne ridicăm și atungem cu degetele, vârfurile picioarelor. În așa mod lucrezi un minut. Nu uita să expiri de fiecare dată când te ridici.
Spatele trebuie să fie mereu rotund, și te ridici doar din contul mușchilor abdominali.

Exerciții pentru coapse

Îți dorești coapse atrăgătoare nu-i așa? E timpul să te-apuci de treabă. O femeie trebuie să știe când anume e momentul. Dacă abdomenele îți par complicate, să vedem ce zici despre exercițiile pnetru coapse. Șiiii începe!

Genuflexiuni

Cunoști cum se fac acestea, doar că trebuie să le faci cât mai corect pentru a avea rezultate. Când cobori în genuflexiune, nu sta pe vârfuri ci pe toată talpa piciorului. Din nou, abdomenul trebuie să fie cât mai contractat.

Fandări în spate

Stai în picioare. Picioarele trebuie să fie depărtate la nivelul umerilor. Faci un pas mare și pui un genunchi pe podea. Greutatea se menține pe piciorul din față. Ridicându-te îți fixezi greutatea pe el. Pe parcursul exercițiului, contractă-ți bine abdomenul. Nu uita să respiri concomitent. Schimbă piciorul și iar.

Donkey Kick

Stai sprijinită în mâini și picioare. Scopul este să ridici călcâiul cât mai sus spre tavan. Abdomenul trebuie să fie contractat. Inspiră și expiră.

Exerciții pentru slăbit acasă video – exerciții pentru picioare

Exercițiile pentru picioare sunt arhicunoscute datorită miracolelor pe care le pot crea. Picioarele trebuiesc lucrate mereu, dacă vrei să întorci priviri desigur. Uite un mic top dar care dă rezultate.

Fandări prin salt

Acest exercițiu este simplu.  Tot ce trebuie să faci este să schimbi picioarele prin salt. Poți repeta 5 seturi a câte 12 sărituri.

Alergări din poziția de planșă

Din poziția de planșă la fel schimbăm picioarele prin alergat.

 Genuflexiuni cu propria greutate

Stai în picioare, cu tălpile depărtate la o lătime de umeri si lasă-ți greutatea pe calcâie

Apleaca-te in față din solduri si lasă-te în jos, cu fundul în spate. Îndoaie genunchii, până când coapsele formează o linie paralelă cu podeaua.

Împinge in călcâie pentru a te ridica din nou in pozitia de start, tinand fundul si trunchiul incordate in timp ce te ridici.

Și după cum am promis, te așteaptă niște exerciții pentru slăbit video.

Ai primit o sumedenie de exerciții pentru slăbit acasă video care îți pot schimba viața spre bine. Așa că, tot ce mai ai de făcut este să depui efort. Cu noi, poți primi mult mai multe din cele mai eficiente exerciții pentru slăbit!

Așa că spor la treabă și după ce încerci cele mai bune exerciții pentru slăbit rapid, distribuie acest articol, să-l vadă și un prieten!