Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru slăbit burta

A avea abdomenul plat este visul multora dintre noi. Pentru a atinge acest scop trebuie să adopți un stil de viață sănătos și să faci sport în mod regulat. Vești bune! Pentru asta, nu trebuie să mergi la sală să transpiri. În confortul camerei tale de zi, cu echipament redus sau deloc, este posibil să te antrenezi prin exerciții simple și eficiente. Vei descoperi în acest articol exerciții pentru slăbit burta care nu sunt deloc complicate de efectuat.

Cui nu i-ar plăcea să aibă abdomenul plat și frumos, în formă bună? Ei bine, să știi că este posibil să pierzi excesul de grăsime abdominală printr-o serie de exerciții pentru slăbit burta acasă specifice. Desigur, sportul este cel mai bun aliat al tău pentru a-ți reproiecta mușchii abdominali. Descoperă exerciții de slăbit acasă pentru burtă cu rezultate excepționale!

Uită de pastilele magice și alte metode miraculoase promovate uneori de reviste. Pentru a avea abdomenul plat, există două cerințe: sport și alimentație sănătoasă! Nu, nu refuza, te asigurăm că totul va fi bine… Îți promitem că, cu puțină motivație, vei obține rezultate foarte acceptabile.

Înscrie-te în programul ABDOMEN PLAT și urmează sfaturile antrenorului și ale nutriționistului!

1.Respirația abdominală

Începe antrenamentul ușor cu acest exercițiu de respirație. Întinde-te pe spate, cu brațele laterale, cu picioarele îndoite. Apoi respiră adânc, relaxând mușchii abdomenului, apoi expiră încet, contractând ferm abdomenul și perineul.

Observă mișcarea lărgirii burții, apoi eliberează alternativ. Poți pune mâinile pe abdomen pentru a te bucura de contracțiile musculare. Exercițiul este o introducere excelentă, una relaxantă recomandată înainte de a începe o serie de mișcări și ca exercițiu post-sarcină pentru a întări burtica după naștere. Face parte din seria de exerciții pentru slăbit burta rapid și eficient, indiferent de scop.

2. Flexiunea bustului

Poziție: În picioare, cu picioarele la trei pași distanță, un braț flexibil alături de corp și celălalt într-un arc deasupra capului.

Mișcare: Înclină bustul într-o parte, împingând mâna cât mai jos posibil.

Durata: Ține poziția pentru 6 inhalări și expirații profunde și îndreaptă bustul folosind oblicurile. Efectueazp 2 seturi de 15 mișcări pe fiecare parte.

Sfat: Nu înclina partea superioară a corpului înainte sau înapoi. Ar trebui să simți întinderea la nivelul taliei, pe partea opusă a flexiei.

3. Ruleta

Poziție: întinde-te pe spate, cu brațele întinse, cu mâinile pe podea, brațele aliniate cu umerii.

Mișcare: Îndoaie picioarele. Contractă mușchii abdomenului și apropie-ți genunchii de piept. Ridică partea inferioară a spatelui, blochează respirația și ține-o timp de 10 secunde. Derulează-te  încet și începe de la capăt.

Durata: 3 seturi de la 8 până la 10 mișcări.

Sfat: contractă abdomenul ptin inspirație pentru a-ți aduce spatele la podea. Asigură-te că ții capul drept.

4. Bicicleta

pedalo

Poziție: Spatele plat pe podea, gâtul sprijinit de mâini, coatele spre exterior.

Mișcare: Îndoaie genunchii, ridică picioarele pentru a forma un unghi de 90 ° cu pelvisul.

Contractează mușchii abdomenului și pedalează, extinzând picioarele mult în față, unul câte unul.

Durata: 2 sau 3 seturi de la 10 până la 12 mișcări.

Sfat: contractă abdoemnul pentru a menține partea inferioară a spatelui pe podea și pentru a evita mișcarea feselor. Ritmul ar trebui să fie lent și constant.

5. Ridicarea trunchiului

Poziție: spatele drept, bazin pe podea, mâinile încrucișate după gât.

Mișcare: Ridică ușor bărbia, contractează mușchii abdomenului și ridică umerii. Ține poziția cât mai mult timp posibil. Pune umerii pe podea și relaxează mușchii înainte de a se contracta din nou.

Durata: 3 seturi de 8 mișcări.

Sfat: Întinde brațele larg, inspiră și expiră constant și profund prin nas.

Mai jos îți oferim o SURPRIZĂ!

TOP 5 exerciții pentru un abdomen plat

Cum să slăbești la burtă? CU ALIMENTE BUNE!

Știai că semnalul de sațietate apare doar după 20 de minute? Acesta este timpul necesar corpului nostru pentru a prelua semnalul de sațietate trimis de creier. Deci, oferindu-ți 30 de minute pentru masă și mâncând încet, te poți simți sătul la timp și poți evita supraalimentarea! Multe studii au arătat că consumul rapid crește riscul de obezitate.

Înainte chiar de a începe să faci sport, una dintre cheile succesului tău va fi consumul de alimente mai sănătoase. La revedere prăjituri de aperitiv, tartiflete și alte kebaburi!… și Salut legume, cereale integrale și leguminoase, care sunt alimente bogate în fibre și, prin urmare, favorabile tranzitului intestinal. Cu timpul vei înțelege că nu sunt suficiente doar exerciții pentru burtă slăbit arunci când vrei să ai un abdomen plat.

De asemenea, poți merge cu ochii închiși la așa-numitele alimente probiotice: iaurturile, murăturile, chefirul sau chiar pâinea cu aluat îți vor îmbunătăți digestia.

În ansamblu, alege alimente cu un conținut scăzut de calorii, dar cu valori nutriționale ridicate, cum ar fi legumele fierte, care au un conținut ridicat de fibre și sunt mai digerabile. De asemenea, bun venit carne albă, pește și amidon (în cantități mici la fiecare masă). Nu uita să mănânci încet: acest lucru este esențial pentru o digestie cât mai bună.

Bea mult și mai degrabă în afara meselor: apa, ceaiul și ceaiul de plante vor fi cei mai buni prieteni ai tăi.

Citește și articolul: Exerciții de respirație pentru slăbit

Dacă ți-a plăcut articolul distribuie să vadă și prietenii tăi!