Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru talie și abdomen

Visezi să pierzi câțiva centimetri în talie? Un obiectiv ușor de atins cu ajutorul câtorva exerciții pentru talie și abdomen.

Visezi la o siluetă de viespe, dar e greu să o realizezi. Nimic mai bun decât exercițiile sportive, cu minimum două sesiuni pe săptămână, pentru a obține o talie subțire.

Cele mai bune exerciții pentru talie și abdomen

În continuare îți oferim o listă cu exerciții pentru abdomen și talie.

Ridicarea piciorului

Cu exercițiul de ridicare a piciorului, spune adio de la grăsime! Acesta vizează oblicurile și centura abdominală pentru a tonifia talia în timp ce construiește abdomenul.

Poziție: întinsă pe lateral și pe fese. Rezemată de podea.

Mișcare: Ridică un braț deasupra ta vertical, întinde mâna. Ridică picioarele drepte până când picioarele ating mâna. Picioarele se pot ridica mai puțin, dar ai grijă dacă picioarele sunt îndoite, atunci exercițiul este mai puțin eficient.

Durata secvenței: 4 seturi de 10 repetări

Sfat: izolează mișcarea. Mută pieptul cât mai puțin posibil. Expiră în timp ce ridici picioarele.

Înclinarea bustului

Perfect pentru eliminarea curbelor inestetice, exercițiul de înclinare a bustului folosește centura abdominală pentru a o întări. Datorită acestuia, vei putea obține un abdomen plat și o siluetă de clepsidră!

Poziție în picioare. Picioarele despărțite și ușor îndoite.

Mișcare: Agită bazinul înainte în timp ce contractă abs. Mâinile tale vin să-ți atingă genunchii de fiecare parte. Înclină bustul dintr-o parte în alta.

Durata secvenței: 4 seturi de 20 de repetări

Sfat: Respiră când mâna coboară până la genunchi. În timpul efortului, contractă stomacul cât mai mult posibil. Nu te apleca prea tare.

Pentru a descoperi mai multe exerciții talie și abdomen te invit să vezi următorul video.

4 exerciții eficiente pe care le poți face acasă, în doar 20 de minute pentru o siluetă de invidiat

Fă exerciții pentru talie și abdomen dar și mănâncă alimentele potrivite

Mănâncă cât mai multe fibre posibil. Le vei găsi în fructe și legume, dar și în cereale. Acestea promovează tranzitul și îți vor permite să pierzi burta și să subțiezi talia. Alimentele care conțin omega 3, cum ar fi peștele gras (somonul) sau anumite uleiuri (nuci, rapiță), te vor ajuta, de asemenea.

În ceea ce privește băuturile, scurgerea și detoxifierea ceaiului verde este un bun aliat de slăbire. Alimentele de evitat pentru a obține o talie de clepsidră: zahăr, alimente excesiv de grase, pâine, sare și băuturi răcoritoare.

Hidratează-te bine!

Bea multă apă și cât mai mult fără mese, dimineața pe stomacul gol, dar și seara înainte de culcare. Stai în poziție dreaptă, indiferent dacă mergi sau stai la birou sau în transport. Acest lucru te va ajuta să conturezi centura abdominală.

Fă-ți oblicele să funcționeze

Un exercițiu simplu de făcut acasă este exercițiul cu bare. Dacă nu ai una, folosește doar mânerul măturii. Așează-te pe o bancă sau un scaun. Așează bara peste umeri după gât, cu o mână la fiecare capăt. Pivotează partea superioară a corpului de la dreapta la stânga și invers timp de 5-10 minute. Asigură-te că rămâi în poziție verticală pe tot parcursul exercițiului.

Exerciții pentru talie și abdomen – exercițiul minut

Stai în poziție verticală, cu picioarele drepte și ușor depărtate. Ține spatele drept. Brațele ar trebui să fie întinse de ambele părți ale bustului. Mergi să privești cât mai departe posibil la dreapta cu mâna dreaptă și cât mai departe la stânga cu mâna stângă. Fă două seturi de câte 30, o dată pe zi. Rezultate garantate după câteva săptămâni. Cu condiția, desigur, să ai o alimentație sănătoasă.

Deci cu ajutorul unor exerciții pentru talie și abdomen și o alimentație sănătoasă visul de a avea corp tonifiat este mai ușor de obținut.

Citește și articolul: Cura slăbire rapidă 5 kg 3 zile

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!