Blog Fitnessmama.ro

Exerciții piept sală fete – cele mai eficiente

Atu feminin prin excelență, trebuie să știi că sânii se pot menține cu ajutorul unor exerciții piept sală fete. Pentru a păstra o formă frumoasă, urmează exercițiile în mod regulat. Am selectat câteva exerciții foarte eficiente pentru a avea un piept de care vei fi mândră.

Îți poți tonifia și construi armonios bustul datorită unor exerciții de gimnastică, ușor de executat, practice și cu adevărat eficiente. Depinde de tine să-ți sculptezi pectoralii pentru a-ți păstra sau a-ți forma pieptul de vis.

Exerciții piept sală fete de făcut acasă

În aceste vremuri de izolare, nu avem acasă toate echipamentele necesare, dar nu ne vom lăsa învinși și vom găsi soluții. În loc de gantere, poți utiliza sticle cu apă, lapte, pachete de zahăr sau făină. Daca nu ai o bancă acasă, poți folosi și un scaun în care pui doar umerii și restul corpului rămâne în echilibru. În continuare îți oferim 4 exerciții pentru piept acasă fete.

FLOTĂRI

Flotările sunt unul din cele mai importante exerciții pentru piept fete acasă pentru construirea pectoralilor și, prin urmare, fermitatea sânilor. Dacă nu ești obișnuită cu flotări, poți pune genunchii pe podea. Destinde bine brațele și când cobori, tot corpul trebuie să coboare în același timp. Poți începe cu 3 seturi de 10 flotări și poți crește numărul de seturi atunci când devine prea ușor.

FLUTURE INVERSAT LA GATERE

Pentru acest exercițiu, depărtează picioarele la lățimea umerilor, îndoaie ușor genunchii și adu trunchiul la 45 de grade înainte. Ar trebui să ai gantere între 1 și 4 kilograme, în funcție de puterea ta. Începe ușor și când exercițiul devine prea ușor, crește greutățile. Așează mâinile, cu ganterele, în fața coapselor, coatele ușor îndoite și depărtează brațele până când coatele sunt la înălțimea umerilor, apoi repetă.

Poți face 3 seturi a câte 10 repetări.

PRESIUNEA CU GATERE

Întinde-te pe spate pe o bancă, ia gantere de 2-8 kg în fiecare mână și adu ganterele înapoi peste cap și apoi adu-le înapoi în lateral. Repetă această mișcare de 10 ori și fă 3 seturi. Este întotdeauna important să începi ușor și să adaugi mai multă greutate mai târziu dacă exercițiul devine prea simplu.

PLANȘA COMMANDO

Pentru acest exercițiu vei avea nevoie doar de un covoraș ca material. Poziționează-te într-o planșă cu coatele pe pământ. Ridică-te pe mâini, întoarce-te pe coate și repetă această mișcare timp de 30 de secunde. Fă-o de 3 ori.

Planșa este unul din exerciții pentru piept fete care are rezultate asupra mai multor zone ale corpului, inclusiv pentru abdomen plat.

Aceste exerciții sunt foarte eficiente pentru a avea un piept frumos, dar amintește-ți întotdeauna să ai un sutien bun și, de asemenea, un sutien sport pentru a susține sânii.

Exerciții piept sală fete: mici sfaturi de urmat

Ca la orice antrenament, excesul este rău. Antrenamentul intensiv cu sarcini grele are ca rezultat o reducere a volumului sânilor în favoarea dezvoltării pectoralilor.

Succes la antrenament!

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Calorii bere – ce trebuie să știi când ești la regim

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi