Blog Fitnessmama.ro

Exerciții piept sală pentru femei

De-a lungul anilor, pielea își pierde elasticitatea, iar sânii au tendința de a se lăsa, ca să nu mai vorbim de schimbările hormonale și fluctuațiile de greutate care afectează și sânii. Pentru a le menține ferm, este necesar să se acționeze pe două aspecte: să se solicite mușchiul pectoral și să se acționeze asupra calității pielii. Descoperă exerciții piept sală și 5 sfaturi pentru a-ți păstra frumusețea sânilor.

Exerciții piept sală pentru femei

SECRET NR. 1: POARTĂ SUTIEN COMOD ÎN TIMPUL SPORTULUI

Nu ai nevoie de exerciții sală piept, pentru că le poți face și acasă. Dar mai întaâi să analizăm câteva secrete. Pentru a practica un sport, 90% dintre femei poartă un sutien clasic. Totuși, nu este potrivit… În timpul unei sesiuni de fitness, corpul tău suferă impacturi și șocuri care sensibilizează pieptul. Aceste inconveniente pot duce la o deformare, o lasare a sanilor. Un sutien comod permite mișcarea naturală a sânului și astfel favorizează tonifierea mușchilor suspensivi ai toracelui. Banda mai rigidă din partea de sus a pieptului limitează cantitatea de rebound, care este principala cauză a durerii în timpul efortului. Reduce impacturile asupra pieptului cu cel puțin 50%. Ce modalitate mai bună de a face exerciții fizice fără durere? În plus, efectul său al doilea al pielii este un confort incomparabil. Incearca!

SECRET N°2: GESTUL PROASPĂT

Iată un truc simplu, care, la prima vedere, poate fi rece în spate! Dacă ți se spune că va trebui să închei fiecare duș cu un jet de apă rece pentru a întări pieptul, ne urmezi? Da ! De ce ? Pentru că acest gest simplu, desigur neplăcut, este excelent pentru tonifierea pielii și, mai mult, trezește! Este bine cunoscut faptul că frigul întărește țesuturile și favorizează circulația sângelui. Fără a-ți oferi un adevărat duș înghețat, alternează jeturile de apă rece și fierbinte, punând accent pe zonele pe care vrei să le țintești, în acest caz pieptul.

SECRET NR. 3: EXERCIȚIUL FERMITATE

Fă-te confortabil și așează-te pe un covoraș. Aplică acest exercițiu de fitness pentru a întări sânii și exersează profund centura musculară a pieptului: unește palmele mâinilor, ca pentru o rugăciune. Așează-le la înălțimea pieptului, coatele verticale. Apasă palmele împreună timp de câteva secunde, apoi eliberează. Repetă mișcarea. Fă o serie de 20 de repetări dimineața și seara pentru a menține sânul elastic și tineresc. Este simplu, dar funcționează!

SECRET N ° 4: ULEI MIRACOL

Oferă un impuls sanilor cu o solutie naturala: masajul. Masarea zilnică a sânilor este un gest salvator, care în special reduce tensiunea sânilor și elimină toxinele. Rețeta de frumusețe: adaugă 10 picături de ulei esențial de lemn de santal la o bază de ulei de argan de 100 ml. După ce ieși din baie sau duș, masează-ți ușor bustul și pieptul pentru a menține elasticitatea pielii. Aplică uleiul de jos în sus, de la baza sânilor până la claviculă. Apoi pune degetele pe stern (mică scobitură chiar între sâni) și întoarce-te de 3 ori în sensul acelor de ceasornic, de 3 ori invers. Apoi, cu mâna larg deschisă, masează-ți bustul de la interiorul sânilor până la umeri. Această zonă nu trebuie trecută cu vederea, deoarece acoperă mușchiul de susținere al pieptului.

Descoperă mai multe exerciții pentru piept sală.

SECRET NR. 5: ACCESORIUL ESENTIAL DE FITNESS

Pieptul tău arată un profil scăzut? Descoperă un accesoriu de fitness ușor de utilizat și extrem de eficient pentru păstrarea unui decolteu frumos – banda elastică. Principiul ? Prin comprimarea accesoriului cu forța brațelor, întărești mușchii pectorali, care susțin sânii. Rezultat: ajută la ridicarea pieptului. Un alt avantaj: oferă multe exerciții și ajută la construirea mușchilor în întregul corp. Prin urmare, trebuie să devină esențial în vestiarul tău sportiv!

Veți înțelege, bustul fragil și sensibil necesită o atenție deosebită și îngrijire zilnică. Datorită acestor gesturi simple, vei participa zilnic la menținerea frumuseții acesteia. Depinde de tine sa ai sani mai fermi, mai tonifiati!

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Alimente sărace în calorii

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!