Blog Fitnessmama.ro

Cum să ajungi de la 85 de kilograme la doar 71 în 60 de zile? Află istoria de succes a Elenei Cojocari – o campioană adevărată!

“Am crezut în mine și am mers până la capăt pentru a obține cel mai bun rezultat”. Elena Cojocari – una dintre eroinele din Fitness Mama.

Multă muncă, putere, curaj și o doză mare de speranță în propriul vis. Acesta este secretul Elenei Cojocari, femeia, care, datorită programului Metabolic Reset, și-a sculptat frumos corpul și a slăbit 14 kilograme. Femeia ne-a povestit că, după cea de-a treia sarcină a simțit că a venit timpul unei schimbări. Fitness Mama a însemnat pentru ea un colac de salvare. Citește articolul de mai jos și vezi ce transformare minunată a avut Elena, cine a motivat-o și cu ce impresii a rămas după program.

 

elena cojocari

Povestea Elenei Cojocari

Elena Cojocari are 33 de ani și este mamă a trei copii minunați. Împreună cu familia, Elena locuiește la Chișinău, în Republica Moldova. După prima naștere, ea a încercat un sprint gratuit de 5 zile, iar rezultatele nu s-au lăsat mult așteptate. După ce a născut al treilea copil, Elena a participat la un concurs realizat de Ina Kishlaru, unde premiul era programul Metabolic Reset. Elena a fost o adevărată norocoasă și a câștigat marele concurs.

“Mi-am scris înainte de revelion pe o foaie mai multe dorințe, iar prima era să slăbesc. Când Ina mi-a scris și m-a anunțat că am câștigat programul, mi-am dat seama că acesta este un semn și că nu trebuie să scap această oportunitate”, ne-a povestit

Elena.Elena cojocari

Marea transformare de care avea nevoie

Elena a început programul în data de 10 ianuarie și ne-a povestit că, dorința ei mare a fost să-și învețe organismul cu obiceiuri sănătoase. Mai mult, femeia spune că și-a dorit să slăbească și pentru copilașii ei, pentru ca aceștia să se mândrească cu o mămică tânără și frumoasă.

 “Mi-am spus că nu există nu pot, nu există poftă de dulce, nu există motive pentru a nu face antrenamentele. Eu pot și eu o să-mi demonstrez acest lucru”, a spus Elena.

În prima zi de program, Elena avea 85 de kilograme, iar după 60 de zile a ajuns să cântărească 71 de kilograme. Programul a făcut-o să se simtă de parcă zboară, toate activitățile cu copiii nu mai înseamnau un chin, iar oamenii din jur îi făceau doar complimente. elena cojocari
“Toți mă întrebau ce fac de slăbesc atât de tare, iar eu le spuneam că urmez programul din Fitness Mama. Am primit chiar și o ofertă de lucru, nu-mi venea să cred că sunt atât de apreciată”, a spus Elena

Importanța motivației din partea Inei

A îndrăgit antrenamentele zilnice cu Ina Fitness Mama, fiecare lecție era din ce în ce mai interesantă și benefică pentru sculptarea corpului ei. Motivația Inei a făcut-o să nu-și piardă încrederea și a transformat-o așa cum nu și-ar fi imaginat.

“Antrenamentele cu Ina sunt un adevărat deliciu. Vibe-ul ei este atât de important pentru noi, femeile, iar ea știe cum să te încurajeze. Făceam antrenamentele acasă, în dormitor, dar simțeam că sunt la sală cu Ina”, a declarat Elena.

După cele 60 de zile de Metabolic Reset, Elena s-a simțit minunat. A rămas fidelă proiectului Fitness Mama și continuă cu stilul de viață sănătos.

“Nu m-am așteptat, eram uimită de rezultate. Acest lucru mi-a demonstrat încă o dată că dacă vrei ceva cu adevărat, păi se poate îndeplini. Fitness Mama este proiectul meu preferat, le-am recomandat tuturor prietenelor să încerce un program, chiar merită”, a spus Elena.

Elena a ținut să vină cu o recomandare pentru toate femeile: “ Trebuie să vă acordați timp, să începeți un antrenament bine pus la punct, dacă vreți să slăbiți, și să nu dați mâinile jos. Eu sunt sigură că, femeia este cea mai puternică, iar dacă vrea ceva cu adevărat, ea va merge până la capăt”.

Privește interviul integral cu Elena

Sprint gratuit de 5 zile

Avem pentru tine un cadou minunat. Dacă te-a inspirat povestea Elenei și să obții și tu rezultate minunate, atunci noi avem soluția ideală. Ți-am pregătit un test rapid pe care ți-l propunem să-l treci. Acesta îți va arăta exact ce parte a corpului trebuie mai mult antrenată, iar la final vei primi un Sprint gratuit de 5 zile. Tu faci un test, iar noi îți oferim cadou. Hai, apasă pe buton și profită de oferta minunată!

elena cojocari

Apasă aici