Blog Fitnessmama.ro

Metode de a slăbi rapid și ușor

Pentru a pierde în greutate, nu ar trebui să urmezi nicio dietă care ar putea fi periculoasă. Mai bine să slăbești în mod natural și sănătos cu ajutorul unor metode de a slăbi rapid și ușor. Este mult mai bine pentru sănătatea ta și nu te privează de mesele tale preferate. În plus, nu îți asumi riscul de a îngrășa mai mult după ce ai întrerupt dieta.

10 metode de a slăbi rapid și ușor

Iată 10 metode de a slăbi rapid și în mod sănătos pe care le poți urma fără îngrijorare.

  1. Un program zilnic, cu regim alimentar, precum și exerciții care le pot însoți, este foarte util.

Descoperă trucul aici: https://fitnessmama.ro/programe/silueta-amazoanei

  1. Evită sarea și zahărul, bineînțeles. Zahărul va contribui la adăugarea în kilograme. Cel mai important, redu și consumul zilnic de sare. De ce? Pentru că sarea te face să simți că ții foame.
  2. Ananasul arde în mod natural grăsimile: nu ezita să-l consumi. De asemenea, poți mânca papaya, lămâie sau grapefruit care au aceleași proprietăți. Pentru a completa, adaugă și câteva căni de ceai verde.
  3. Afinele sunt un fruct brazilian, antioxidant natural, care îți permite să slăbești foarte ușor și foarte natural.
  4. Evită carbohidrații. Pentru a slăbi, trebuie să alegi alimentele potrivite. Acest sfat îți va permite să alegi cât mai bine pe cele care conțin cea mai mică cantitate de carbohidrați.
  5. Folosește apa rece. Răcirea corpului înseamnă să-i ceri să folosească mai multe calorii pentru a se încălzi. Iar folosirea caloriilor facilitează pierderea în greutate.
  6. Lămâie. Consumul de lămâie stoarsă amestecată cu apă în fiecare dimineață, pe stomacul gol, ajută în mod natural la pierderea în greutate.

Sfat bonus: calculează-ți IMC. Calcularea indicelui de masă corporală îți permite să pierzi în greutate eficient. Știi exact ce ai de pierdut și nu urmezi o dietă drastică în mod inutil. Și îți poate fi util să monitorizezi din când în când dacă ești pe drumul cel bun.

  1. Bea apă (mai ales cu 30 min. înainte de masă)

Bea suficienta apă. Apa este un aliat prețios atunci când vrei să slăbești. Nu numai că are mai puține calorii decât sucurile, dar atunci când bei suficient, este un suprimant natural a poftei de mâncare.

O tot repetăm, trebuie să bei multă apă. Apa poate stimula metabolismul cu 24-30% pe o perioadă de aproximativ 1 oră și ajută organismul să ardă calorii, făcându-l un ajutor excelent pentru pierderea în greutate.

Un studiu demonstrează că consumul unei jumătate de litru de apă cu aproape o oră înainte de masă ne face să mâncăm mai puține calorii și, prin urmare, ne ajută să slăbim rapid cu până la 44% mai mult.

  1. Ocupă-te cu aerobica – una din acele metode de a slăbi rapid și ușor garantat

Exercițiile aerobice (antrenament cardiovascular) sunt o modalitate excelentă de a arde calorii și de a îmbunătăți sănătatea fizică și psihică.

Se pare că aerobica este foarte eficientă în pierderea grăsimii abdominale, grăsimea nesănătoasă care se adună în jurul organelor și provoacă tulburări metabolice.

Vezi cele 7 exerciții eficiente pentru mușchii fesieri pe care le poți face acasă, în doar 7 minute

  1. Nu ține dietă, dar mănâncă sănătos (nu mânca mai puțin, mănâncă mai bine)

Cea mai mare problemă cu „dietele” este că nu funcționează niciodată pe termen lung. Ceea ce se întâmplă cel mai des este că persoanele care țin o dietă tind să se îngrașă mai târziu.

Nu ar trebui să te concentrezi imediat pe o dietă sau pe pierderea în greutate. Scopul este de a avea o sănătate mai bună și de a obține o greutate sănătoasă. Așa că ai grijă să hrănești corpul în loc să-l privezi.

Putem să slăbim rapid atunci când avem un stil de viață sănătos zi de zi. Scopul de a avea un corp frumos și sănătos ne motivează să facem sport și să urmăm o alimentație echilibrată.

Citește și articolul: La ce trebuie să renunți pentru a slăbi?

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi