Blog Fitnessmama.ro

Regim slăbire – cel mai bun regim

Regim slăbire? Nu asta lipsește. Între post, metoda Jenny Craig, dietele mono etc., nu mai știm în ce program de slăbire să avem încredere. Din fericire, suntem aici pentru a te ghida în alegerea dietei potrivite pentru a slăbi cu ușurință. Promit: cu o alimentație bună echilibrată și puțină activitate sportivă, îți vei găsi greutatea ideală!

Pentru a pierde în greutate definitiv, este mai bine să faci câteva ajustări alimentare și câteva exerciții, decât să te privezi inutil.

Regim slăbire pe care l-am încercat cu toții

Înainte de vacanțele de vară dar și după sărbătorile de la sfârșitul anului, de multe ori dorești să te simți în formă. Așadar, foarte des, primul nostru instinct este să începem o dietă de slăbire pentru a pierde câteva kilograme în plus.

De ce? Pentru că este adesea prima soluție pentru a pierde în greutate și a tonifia silueta. Problema e că este adesea dificil să alegem programul de slăbire care ne va face să slăbim rapid. Există regim slăbire disociat, etc.

Există două lucruri pe care le poți face pentru a slăbi câteva kilograme: schimbă obiceiurile alimentare și crește activitatea fizică. Dacă nu faci niciun exercițiu fizic dar faci o plimbare zilnică sau un mic înot în fiecare săptămână poate face deja foarte mult.

Atenție! Dacă trebuie să slăbești cinci kilograme sau mai mult, mergi la un medic sau nutriționist, deoarece ai nevoie de monitorizare regulată.

Regulile de bază pentru a slăbi

Regim slăbire

Pentru a schimba alimentația, trebuie să reduci moderat aportul caloric, adică în primul rând grăsimile și zaharurile. Este esențial să se respecte bunele practici alimentare adăugând câteva reguli simple.

  • Nu sări mesele, în special micul dejun, care trebuie să rămână generos. Ia o masă ușoară seara;
  • Nu mânca nimic în afară de mese. Dacă ți-e foame între mese, bea un pahar plin cu apă, cafea sau ceai fără zahăr. Bea și înainte de masă și la mijlocul mesei;
  • Continuă să consumi alimente cu amidon la fiecare masă: paste, orez, cartofi sau pâine. Acestea oferă un sentiment de plenitudine și oferă energia de care ai nevoie, precum și fibre. Cu toate acestea, tot ceea ce le însoțește ar trebui să fie limitat: sosuri grase, unt, brânză, cremă fraîche etc. Prin urmare, este necesar să consumi aceste amidonuri aparte sau cu un condiment fără zahăr sau grăsimi;
  • Elimină băuturile carbogazoase zaharate;
  • Elimină alcoolul și berea. Poți continua să bei vin, de preferință roșu, limitându-te la un pahar pe zi;
  • Evită să mănânci în localuri, deoarece este mai dificil să controlezi dieta. În restaurante este uneori posibil, cu prietenii este mai dificil … Dacă mănânci împreună, atunci trebuie să încerci să reduci cantitățile și, mai presus de toate, să nu umpli niciodată un fel de mâncare; Un regim hiperproteic slăbire nu prea are avantaje.
  • Alege carnea slabă, fără piele, pește și crustacee;
  • Ferește-te de grăsimile ascunse: evită carnea în sos, mâncăruri prăjite, produse de patiserie, dulciuri și ciocolată, înghețate, aperitive pentru prăjituri;
  • Mănâncă legume după bunul plac și în toate formele lor: crude, fierte, în supă;
  • Mănâncă două fructe pe zi, dar nu mai mult;

Pentru a slăbi, determinare mai presus de toate!

Respectând aceste reguli nutriționale, pentru a slăbi este bine să știi cum să alegi alimente cu mai puțină energie. Prin urmare, este util să cunoști aproximativ valoarea nutritivă a câtorva alimente obișnuite. Nu e nevoie să încerci un regim proteic de slăbire sau oricare altul pentru slăbire.

Rămâne să fii hotărâtă și să nu te lași în fața tuturor tentațiilor. Prima săptămână este adesea dificilă, dar primul kilogram pierdut este încurajator! Cu toate acestea, sunt permise mici abateri cu condiția să fie excepționale. Depinde de tine să găsești un echilibru fără să cazi în obsesia mâncării și a frustrării. În caz contrar, riști să mănânci impulsiv, apoi să te simți vinovat și să te înfometezi din nou și, astfel, să te încadrezi într-un ciclu care este total neproductiv în raport cu obiectivul tău de slăbire!

Sportul și alimentația sănătoasă rămân a fi cel mai bun regim naturist de slăbire.

Citește și articolul: Exerciții pt abdomen plat femei video

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!