Blog Fitnessmama.ro

Slăbește rapid 1 kg pe zi

Ideea care presupune că omul slăbește rapid 1 kg pe zi nu este atât de reală. Încercarea de a slăbi 1 kg într-o singură zi este o metodă riscantă și potențial periculoasă pentru sănătate. De regulă, pentru a slăbi în siguranță, trebuie să slăbești aproximativ 1 kg pe săptămână. A obține un astfel de rezultat într-o singură zi este nu numai dificil, ci necesită și o abordare serioasă.

Este cu adevărat posibil să slăbești 1 kg pe zi, dar trebuie avut în vedere faptul că o astfel de rată de scădere în greutate apare tocmai datorită eliberării excesului de lichid din organism. Deci este o slăbire temporară.

Slăbește rapid 1 kg pe zi

Ce să faci ca să slăbești rapid este un obiectiv stabilit de multe femei. Problema este deosebit de relevantă în ajunul încălzirii. Și este și mai interesant cum poți scăpa de kilogramele în plus în cel mai scurt timp posibil, dacă mai ai o călătorie în stațiune. Acest lucru se realizează prin diferite metode. Există cel puțin 7 moduri de a slăbi într-un ritm rapid.

Dacă este urgent necesar să reduci greutatea, atunci poți elimina excesul de lichid din corp și poți pierde 1 kg pe 1 zi – efectul va fi vizibil imediat. Sauna te va ajuta în acest sens. O astfel de procedură stimulează procesele metabolice și favorizează îndepărtarea sării și a excesului de lichid din organism. Sunt potrivite și împachetările fierbinți cu ulei sau argilă, drenajul limfatic sau masajul de cupping. Aceste proceduri nu numai că elimină excesul de lichid, ci și combate celulita. Dar trebuie amintit că toate aceste metode au contraindicații, cum ar fi hipertensiunea și varicele.

Pierde 1 kg într-o săptămână fără dietă și antrenament

Datorită țesutului adipos, este posibil să slăbești cu 1 kg pe săptămână. Când grăsimea dispare, pierderea în greutate se face cu o rată de 100-200 de grame pe zi. În acest caz, nu este necesar să te antrenezi, efortul dă doar un rezultat indirect. Poți să slăbește rapid 20 kg doar pe termen lung.

Principalul lucru care trebuie făcut pentru a reduce greutatea este să schimbi comportamentul alimentar. Când vorbesc despre schimbarea comportamentului alimentar, nu este vorba despre diete și restricții, ci despre mâncare naturală, intuitivă.

Cu acest tip de nutriție, este necesar să mănânci numai dacă există foame și să te oprești imediat când foamea este satisfăcută. Și nu contează exact ce mănânci.

Dacă există doar suficientă hrană pentru a satisface foamea, greutatea va scădea. Dar dacă în același timp tot ce reușești este să slăbești 1 kg pe lună, atunci acesta este un semn sigur că faci ceva greșit. Și anume, mănânci mai mult decât are nevoie corpul tău. În acest caz, merită să contactează un specialist care te va ajuta să înțelegi unde faci o greșeală și cum să o remediezi. Ideile despre slăbește rapid 4 kg într-un termen foarte scurt trebuie să înțelegi că nu e adevărat.

Vrei să slăbești 1 kg pe zi? Iată adevărul

Metode pentru a slăbi rapid 1 kg pe zi

Ca atare, nu există o dietă radicală pentru pierderea în greutate de 1 kg pe zi. Trebuie doar să respecți următoarele reguli stricte:

  1. Elimină sarea și zahărul. Primul păstrează umezeala, iar efectul celui de-al doilea nu trebuie explicat în mod special – nu este nevoie de calorii „goale” suplimentare în timpul pierderii în greutate.
  2. Uită de gustări.
  3. Se împarte volumul zilnic de calorii în 4-5 mese. În fiecare, nu utiliza mai mult de 250 de grame.
  4. Utilizează numai metode de gătit, cum ar fi fierberea, coacerea sau aburirea. Va trebui să uiți complet de prăjire, grătar, afumat.
  5. Nu mânca cina înainte de culcare. Este permis să iei o gustare nu mai târziu de 3 ore înainte de culcare.
  6. Bea, bea și bea din nou. Dă preferință apei curate – de la 2 litri pe zi. Se poate adăuga ceai verde.

Nu trebuie să te întrebi ce să bei ca să slăbești rapid sau ce să faci, pentru că orice modalitate de slăbire rapidă e periculoasă pentru sănătate. Dacă vrei să slăbești soluția cea mai bună e să te adresezi unui specialist – antrenor și nutriționist.

Citește și articolul: Exerciții pentru abdomen fese și șolduri

Pentru a nu rata toate sfaturile și noutățile cele mai importante și interesante, abonează-te la noi pe rețelele de socializare: YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!