Blog Fitnessmama.ro

Slăbire eficientă și rapidă

Simplu, Exact, Corect – slăbire eficientă și rapidă

Astăzi vom vorbi la maxim de simplu, exact și corect despre ce trebuie să știi dacă îți doreștislăbire eficientă și rapidă.

  1. Simplu – slăbire eficientă și rapidă nu există, dacă cuvintul rapid este interpretat incorect.
  2. Exact – trebuie să îți cunoști corpul pentru a ști cum să acționezi. Și trebuie să acționezi!
  3. Corect – trebuie să fii precaut/ă față de această problemă și să îți stabilești un plan de acțiuni corespunzător.

Trăim era digitală și informațională – așa că azi cunoștințele și utilizarea lor corectă sunt cea mai scumpă valută. Chiar dacă poți găsi pe internet o bibliotecă întreagă despre diete, alta despre exerciții fizice sau alta despre metode de slăbit – nu are sens să citești cărți despre fizică moleculară, atunci când faci facultatea de litere. Idea e simplă, concretă și corectă – fără investiții rezultatele sunt neprofitabile sau pot fi și negative. Tu desigur că poți studia o perioadă felul cum lucrează corpul tău. După să afli de exemplu că ai prea mulți hormoni masculini și să îi reglezi prin anticoncepționalele. Să faci investigații de matematică calorică și cu ce să mănâncă fitness-ul. Dar… Gândește-te cât timp îți va lua asta și ce poate fi dacă greșești unele ecuații și calcule???

Atenție!

Astăzi în lumea virtuală deja putem găsi o mulțime de exemple de diete bune gratis. Unele din ele și-au demonstrat eficiența nu odată și poate și pe anumite vedete. Dar iarăși trebuie să ne dăm seama, trebuie să îți dai seama de o chestie – dosar unic! Dacă ne închipuim la nivelul unei metafore că omenirea este o mare arhivă, atunci fiecare persoană și corpul său este un dosar aparte, unic.

De exemplu:

Una din cele mai populare diete este cură de slăbire eficientă și rapidă balerină, sau dieta balerinelor. În două cuvinte putem menționa că este o dietă bună, repartizată cu 3 mese pe zi în care se regăsesc alimentele necesare, cu ore bine gândite a mâncării și etc. Dar unde trebuie să punem accentul este faptul că sigură denumirea dietei ne spune că ea nu este pentru toți.

Dieta balerina, este o dietă cu un regim alimentar și fizic foarte strict repartizat. Care necesită o disciplină și activitate fizică aleasă. La fel putem menționa dieta Rina, sau dieta 555, care la fel sunt bune, dar pot fi rele anume pentru tine.

 Ce trebuie să fac pentru o slăbire eficientă și rapidă?

Dietă de slăbire eficientă și rapidă – este acea pe care o elaborează nutriționistul tău, după ce ți-ai examinat corpul la toți medicii necesari. După ce știi care e secreția ta hormoală, cum stai la capitolul sistemului digestiv, care e viteza cu care plimbă metabolismul tău alimentele prin corp, și chiar cum stai la capitolul psihic, după poți veni la nutriționist. El împreună cu cel mai bun partener de al său existent antrenor de fitness (link) împreună îți vor elabora o cură de slăbire eficientă și rapidă!

Această cură va presupune un regim alimentar potrivit ție și un regim de exerciții care se ptrivește cu tine și regimul alimentar. Un fel de sfânta treime a slăbirii sau a credinței în un corp frumos.

Revenim la concluziile de azi. Pentru o slăbire rapidă și eficientă ai nevoie de:
  1. Să te investighezi la medicii, pentru a afla la anii tăi cum stai la capitolul sănătate.
    1. Unele probleme de sănătate, presupun prin sine necesitatea unei diete speciale de slăbire.
    2. Așa poți afla explicațiile unor dereglări la nivel de organism pe care le ai și nu le înțelegeai.
  2. După ce îți cunoști corpul, e timpul să îți spună specialiștii ce urmează.
    1. Nutriționistul și antrenorul de fitness sunt cei mai buni prieteni pentru slăbire.
  3. Nu-ți fie frică să învestești în frumusețea ta corporală și sănătate.
    1. Un corp frumos presupune, liniște și la nivel mintal și la nivel fizic, iar asta e un catalizator principal al fericirii. Cele mai profitabile investiții rămân a fi în propria fericire.
  4. Acționează și adună laurii/ aplauzele!
    Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!