Blog Fitnessmama.ro

Vreau să slăbesc 10 Kg dar nu știu cum

Când spui vreau să slăbesc 10 kg înseamnă că…te-ai săturat de acele kilograme în plus? Vrei să slăbești pentru a-ți recăpăta silueta și a te tonifia fără ca să te îngrași înapoi? Iată câteva sfaturi eficiente pentru a pierde kilogramele fără să-ți faci griji! Cu reguli de igienă alimentară care îți vor permite să reechilibrezi și să modifici metabolismul. Ce să slăbești definitiv…

Vreau să slăbesc 10 Kg – începem prin a stimula eliminarea toxinelor

Este esențial să actionezi pas cu pas. Înainte de a începe o dietă, sau mai degrabă o reechilibrare alimentară, sfatul nostru este să impulsionăm procesul de eliminare a toxinelor și a excesului de apă (retenție de apă). Pe care organismul nostru le-a acumulat din cauza alimentației incorecte și a factorilor sezonieri. Organismul, atunci când este în echilibru și în stare de sănătate, le elimină în mod normal în mod natural (acesta este rolul ficatului și al rinichilor în special). Dar uneori, putem intensifica sau chiar accelera procesul.

Dacă hidratarea adecvată (adică apă și nimic altceva la o rată de cel puțin 1,5 litri/zi) este cheia eliminării toxinelor din corpul nostru. Îi putem oferi și un impuls cu un supliment drenant ca remediu din când în când.

Cere ajutor de la un specialist când spui că Vreau să slăbesc 10 Kg

Ajutor vreau să slăbesc 10 kg!  Să știi că 70% motivație este luată în considerare pentru a obține rezultate convingătoare. Pentru că nu este vorba de a face diete draconice și de a te lipsi de cartofi prăjiți și dulciuri timp de o lună, ci de a schimba felul în care mănânci, de a te mișca. Și pentru a realiza acest lucru trebuie să simți dorința de a slăbi .

Dacă este necesar, angajează un prieten sau soțul tău pentru a juca rolul de antrenor de slăbire și de protecție. Sau, urmează un plan săptămânal de alimentație în grup. Să-i vezi pe ceilalți hipermotivați să slăbească și să continui, te va face și pe tine să stai acolo.

Topul? Cere ajutor de la un specialist în nutriție sau de la un medic care va întocmi un program de slăbire personalizat, în funcție de nevoile tale, de abdomene, de metabolism și de obiectivele tale de slăbire. Acest specialist este cel mai capabil să te ghideze pe calea către eficiență și să perceapă ceea ce ai nevoie în funcție de sănătatea ta generală.

Vreau să slăbesc 10 Kg – Fă-ți timp!

Vreau să slăbesc repede 10 kg….asta nu se poate face în 2 săptămâni, nici în 1 lună, nici de altfel în 2. Trebuie să îți faci timp, să ai răbdare și să reiei treptat o alimentație echilibrată pentru a slăbi. Altfel salut carențe și slăbiciune.

In general se considera ca un kilogram pe saptamana este rata maxima. Sfatul nostru este să integrezi un mod de viață nou, mai sănătos în viața ta de zi cu zi, cu efecte reale asupra corpului tău.

Pentru că nu uita: a slăbi prea repede înseamnă a reveni în forma inițială la fel de repede.

Spune la revedere zaharurilor rapide și gustărilor excesiv de grase

Vreau să slăbesc 10 kg repede! Nu există niciun secret, pentru a pierde in greutate, trebuie sa iti limitezi aportul alimentar, sau macar sa il adaptezi la cheltuiala ta de energie. Pe scurt, sa-ti obisnuiesti corpul sa manance diferit. Metabolismul se schimbă doar dacă adopti o dietă mai bună și știi să raționezi cu tine însuți.

Astfel va fi necesar să se reducă sau chiar să se elimine din alimentație alimentele prea grase și mai ales prea dulci. Atenție, asta nu înseamnă eliminarea tuturor grăsimilor. Pentru că grăsimile bune ne fac creierul să funcționeze, sunt necesare organismului și sunt bune pentru sănătatea noastră. Atâta timp cât le consumi cu moderație.

Într-adevăr, orice aliment și grup de alimente ne oferă nutrienți esențiali, inclusiv grăsimi și zahăr.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Slăbire rapidă 1 kg pe zi

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!