Blog Fitnessmama.ro

Vreau să slăbesc rapid și mult

,,Vreau să slăbesc rapid și mult” cam asta afirmă 90% din persoanele    care încep să urmeze o cură de slăbire. Se pare că în zilele noastre încă există o sumedenie de mituri despre faptul că a slăbi mult și rapid este ceva normal. Un nutritionist bun ți-ar putea explica cu pași mărunți de ce acest lucru nu este sigur și nici eficient. Astăzi vreau să dezbadtem mai mulți factori de risc dar și idei despre slăbire, care ar putea să-ți vină în ajutor când te afli în impas. Hai să vedem ce putem face!

Mănânc mult și slăbesc

Cred că ai auzit de multe ori această frază. Ei bine, da. Există așa tip de oameni. De fapt, există așa tip de corp. Nu mereu te îngrași din cauza mâncării, oamenii foarte slabi nu mereu mănâncă puțin. Metabolismul rapid are și plsuri și minusuri evident.

În cazul celor care nu se îngrașă, sunt ectomorfii. Aceștia au corp slăbuț dar și oase subțiri, și par să nu se mai îngrașe niciodată. De fapt, organismal lor procesează mâncarea foarte rapid, acesta este secretul. Au și ei un minus totuși, masa musculară nu se ține de ei. De aceea nu îi invidia, luptă și ei cu unele neclarități legate de kilograme.

Slăbesc dar cântarul arată mai mult

Te-ai regăsit aici? Aici este o iluzie la mijloc. Să presupunem că cântarul îți arată plus 2kg chiar dacă tu te simți mai slabă. Sau, ai avut vreodată parte de următoarea situație? De câteva zile, mănânci mega puțin sau practice nimic, și cifrele de pe cântar scad considerabil. Pleci la o petrecere, și a doua zi dimineața înțelegi că kilogramele s-au întors. Ei bine, idea este că de fapt, tot ce aid at jos zilele trecute, nu erau grăsimi. Corpul tău pierdea retenții de apă mai mult.

Acestea sunt 2 iluzii cu care femeile se confruntă desul de des. Nu uita, doar în cazul unuoi regim alimentar corect o să poți avea încredere cu totalitate în cântar atunci când pierzi din kilograme.

Vreau să slăbesc rapid și mult

Dacă dorești să slăbești rapid și mult, renunță la idee imediat. De fapt, este propria ta alegere doar că nu este cazul. Cel mai optim ce poți face este să slăbești sănătos și într-un ritm normal. Poți alege să slăbești 0,5 kg pe săptămână, până la un kg în loc să dai jos 5 dar să le acumulezi rapid înapoi.

Efectul yoyo chiar funționează. Ce este efectul YOYO? În alimentație, este vorba despre kilogramele pe care le dai jos dar se întorc iat la tine. Deci, dacă slăbești mai lent ai mult mai puține șanse să fii victimă a acestuia. Și ai toate șansele să te menții.

Ce fructe să mănânc când vreau să slăbesc rapid și mult vreau sa slabesc rapid si mult

,,Vreau să slăbesc rapid și mult” încă te gândești la asta, nu? Vrei o listă de fructe care te fac să slăbești? Hai să facem puțin altfel. Îți spun cum să mănânci corect toate fructele pentru a primi doar beneficii. Mai întâi de toate, știi deja că acestea sunt cheia succesului spre o viață sănătoasă, alături de legume și sport desigur.

1.Dacă vrei ca fructele să facă parte din regimul tău de slăbire, nu le mânca ca desert. Adică nu 5. combina în exces între ele.

2.În cazul bananei, o mănânci în prima jumătate.

3.Dimineața poți combina qiwi cu diferite semințe, spanac pentru a obține un smoothie antioxidant.

4.Căpșunele sunt foarte slabe în calorii, te poți bucura de ele din plin.

5.Când îți faci smoothie, străduite să nu-l îndulcești. Dacă nu poți renunța la zahăr, adaugă o linguriță de miere.

Ai grijă la cum alegi să slăbești. Definește-ți bine scopurile.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten.