Blog Fitnessmama.ro

Cum poți slăbi?

Cum poți slăbi? Păi există mai mulți factori de care depinde silueta ta. Și nu în ultimul rând, depinde ce vrei să obții. Dacă te întrebi totuși cum poți slăbi rapid, depinde de ce înțelegi prin cuvântul rapid. Fiecare din noi are câte o zonă ceva mai problematică. Dacă dorim să șlefuim o anumită zonă, evident că trebuie să o lucrăm mai mult. Dacă consideri că ai nevoie să îți lucrezi întreg corpul, ai nevoie de mai mult timp. Pe lângă timpul pe care îl investim în silueta noastră, trebuie să ne conducem și de un regim alimentar corect.
Haide să recunoaștem, când ajungi să înțelegi cât sport trebuie să faci, te resemnezi. Dar altfel cum poți slăbi ușor? Dacă te simți neajutorată, amintește-ți de vedetele de film, care în mare parte luptă mereu crâncen cu kilogramele. În cazul în care ești gata să arăți ca o vedetă pe covorul roșu haide să vedem ce putem face pentru tine. Să vedem cum poți slăbi acasă în cele mai simple condiții. Începem? Eu zic că da.

Cum poți slăbi fără dietă?

Diete și iar diete. Toate femeile aleargă după diete care le fac să se înfometeze sau să devină stresate. Când dorești să slăbești sănătos, trebuie să uiți acest cuvânt sau să-l înlocuiești cu un regim echilibrat. Cu toate că trăim într-o lume în care avem acces la zeci de diete, care sunt promovate mai ales în mediul online, totul ajunge a fi un nesfârșit bumerang. Mă refer la faptul că kilogramele se întorc oricum. Deci uite ce poți să faci.

Crează-ți un plan alimentar

Înainte să te apuci de slăbit, poți încerca să îți faci un plan alimentar corect. Apelează la un specialist pentru a decide împreună care alimente îți vor fi de folos și care trebuiesc excluse. Sfaturile unui nutriționist sunt întodeauna binevenite pentru că la sigur nu te vor duce în eroare.
Dacă nu îți permiți un nutriționist, începe să te alimentezi corect și singură. Poți să te informezi din diferite surse veridice. Spre exemplu poți începe prin a mânca alimentele la timpul potrivit. Prin proporții normale, cum ar fi jumătate de farfurie de salată și a 4-a parte de garnitură. Începe să consumi fructe și legume. Legumele pot fi mâncate oricând și le poți găti în zeci de moduri. Fructele mănâncă-le în prima jumătate și nu le lua ca pe un desert. Între mese nu mai mânca produse de patiserie ci înlocuiește-le cu nuci.

Nu pierde nici o ocazie să faci mișcare

Da, vorbim mult despre sport, exerciții, mers pe bicicletă, alergat și altele. Dacă ai deja o asemenea ocupație, e perfect. În cazul în care îți este greu să te motivezi, începe cu ceva și mai simplu, cum ar fi mersul spre exemplu. De fiecare dată când ai ocazia să mergi pe jos, fă-o. Chiar și o singură sație de autobuz, mergi pe jos! Începe mai chill, după care poți mări pasul. În timp poate vei avea ocazia să faci joging. Până la urmă e despre cum să slăbești sănătos,nu?

Bea apă plată

Știu că chestia cu apa e deja prea mainstream dar, mulți încă confundă câte ceva. Când vedem prin reclame că trebuie să bem lichide, o luăm mai indirect. Nu, supele și apa carbozificată nu se pun. Iar dacă supele cel puțin sunt sănătoase și necesare într-un regim echilibrat, păi apa carbozificată ar trebui ignorată. Odată ce ne vom obișnui să bem apă cât avem nevoie, ne vom simți mult mai bine, și nu doar fizic. E genul ăla de chestie simplă pe care nimeni nu prea o ia în serios. Știai că și creierul lucrează mai bine dacă te hidratezi?

Prin acest articol am încercat să-ți explic că, dacă nu prea o ai cu slăbitul și modul sănătos de viață, poți începe cu chestiile astea mărunte, fără să te sperii. Performanțele vin cu timpul și experiența, asta e clar, deci, mult succes.
Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!