Blog Fitnessmama.ro

Dieta sigură și rapidă de slăbit pentru femei

Dieta sigură și rapidă de slăbit este dieta care te face să te simți bine și care nu îți îngrădește niciun drept. Înainte să adopți un plan de slăbire este bine să îți pui câteva întrebări. Dacă ai nevoie de această dietă, dacă poți să te ții de această dietă pe termen lung. Ce scop am, când ajung la scop ce fac și care este dieta optimă pentru mine.

Dacă vrei să pierzi în greutate, fii atentă la alimentele pe care le consumi. A observa de unde provin, de fapt, caloriile tale suplimentare este un alt pas pentru a face alegeri mai bune pe termen scurt și lung.

Dacă dieta este mai degrabă o soluție rapidă decât una care promovează schimbări de viață de durată. Acest lucru ar putea crea probleme. În special, dietele extreme care promit o scădere mare în greutate nu sunt întotdeauna sustenabile – și poți ajunge să mănânci în exces.

Dieta sigură și rapidă de slăbit

Mănâncă mai multe legume. Pune în farfuria ta cam 50% de legume. Te vei simți rapid plină și vei observa schimbări benefice în toate aspectele.

Micul dejun – cel mai important

mic dejun

Toate mesele sunt importante, dar micul dejun te ajută să începi ziua de muncă. Mănâncă între 400 și 500 de calorii pentru masa de dimineață și asigură-te că incluzi o sursă de proteine slabă plus grăsimi (de exemplu, ouă, iaurt grecesc neîndulcit, nuci sau unt de nuci). Și fibre (legume, fructe sau 100% cereale integrale).

Folosește condimentele

Condimentele te pot ajuta să reduci din calorii. Acest lucru se datorează faptului că capsaicina, un compus care se găsește în ardei. Poate ajuta la eliberarea hormonilor de stres, cum ar fi adrenalina. Care îți poate accelera capacitatea de a arde calorii. Mai mult decât atât, consumul de ardei iute te poate ajuta să mănânci mai încet și să eviți mâncarea excesivă. De asemenea, introdus în meniul tău ghimbirul, curcuma sau turmeric.

Din dieta de slăbit rapid și ușor nu trebuie să lipsească sportul. El te va ajuta nu doar să dai jos câteva kilograme, dar și să te simți bine, să te concentrezi mai bine. Și să ai un somn odihnitor și să fii binedispusă.

Deoarece metabolismul multor persoane încetinește spre sfârșitul zilei, îți recomand să mergi pe jos, măcar 30 de minute pe zi. Treizeci de minute de activitate aerobă înainte de cină mărește rata metabolică și o poate menține ridicată pentru încă două sau trei ore. Chiar și după ce ai încetat să te miști. În plus, te va ajuta să te relaxezi după masă. Astfel încât să nu fii tentată să mănânci mai mult, ceea ce poate duce la acumularea caloriilor.

Dieta sigură și rapidă de slăbit – nu sări peste mese

Omiterea meselor nu te va face să slăbești mai repede. Perioade lungi de timp fără hrană dăunează asupra efortului tău de alimentație sănătoasă. Atât prin încetinirea metabolismului, cât și pentru o masă mai bogată, mai târziu. Mănâncă trei mese pe zi, care să conțină proteine și glucide.

Ține un jurnal, așa dieta de slăbit rapidă și ieftină va fi mai ușor de urmat. Oamenii care înregistrează tot ceea ce mănâncă, sunt mai predispuși să piardă în greutate și să o păstreze pe termen lung. Indică în mod constant studiile. De asemenea, obiceiul durează în medie mai puțin de 15 minute pe zi atunci când o faci în mod regulat.

Dieta sigură și rapidă de slăbit este sportul și o alimentație echilibrată!

Citește și – Rețete naturale de slăbit – pregătește-te de vară!