Blog Fitnessmama.ro

Exercitii de slabit pentru abdomen – în 21 de zile

Cum să slăbești rapid burta și să o aplatizezi fără a restricționa alimentația? Ce exercitii de slabit pentru abdomen sunt mai bune de urmat pentru a tonifica centura musculară abdominală și a topi grăsimile?

Frumusețea nu este singurul scop al celor două întrebări anterioare. A avea un abdomen plat și ferm răspunde cu siguranță la o motivație estetică, dar și la sănătate și sport. Din fericire, dacă evităm unele greșeli clasice în alimentație, acest obiectiv poate fi atins rapid urmând în paralel și programul nostru de antrenament. Cel mai bun dintre toate este faptul că sfaturile noastre sunt valabile atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

De ce vrei să faci exercitii de slabit pentru abdomen?

Există cel puțin 3 motive care pot încuraja tonifierea sau întărirea mușchilor abdomenului prin pierderea zonelor inestetice de grăsime:

  • Să fii performant în sport,
  • Să rămâi sănătos,
  • Pentru a place și a trezi admirația celor din jur

Ce exercitii de slabit pentru abdomen poți să faci?

Este posibil să pierzi grăsimea și să ai un abdomen plat fără o dietă prea severă, practicând simultan un program de antrenament individual.

Consultă direct cele 3 programe speciale pentru abdomen plat:

Fiecare din aceste exercitii pentru slabit abdomen ale programului respectă mai presus de toate cerința de a întări mușchii transversi. Sunt simple și realizabile aproape oriunde. Pot tonifica rapid cureaua abdominală. Va fi nevoie de doar 21 de zile pentru a observa rezultatele.

Pentru a descoperi video cu antrenamente gratuite DESCHIDE PAGINA DE YOUTUBE.

Care alte exercitii de slabit pentru abdomen poți să practici?

Pentru a pierde grăsimea în general și, în special, în zona abdomenului, antrenamentul cardio este, fără îndoială, cea mai bună soluție. Îl poți practica sub diferite forme: mers pe jos, sport, alergare, burpees, coardă, înot, ciclism … Oricare ar fi alegerea ta, cu cât practica ta este mai lungă cu atât pierderea în greutate va fi mai eficientă.

Coarda de sărit

Un adevărat aliat de slăbire, antrenamentul cu coarda are multe beneficii. Tonifierea în timp ce te distrezi este posibilă datorită practicii regulate care combină antrenamentul cardio și construirea musculară. De ce să aștepți pentru a începe? Acum este momentul!

De ce și cum să utilizezi coarda de sărit?

Coarda de sărit: un mic accesoriu cu multe beneficii: arde calorii și grăsimi, sculptează corpul, îmbunătățește cardio-ul și rezistența …

Ce zici de săriturile cu o coardă?

Aceasta este o tehnică care necesită un control foarte bun al mișcării!

În primul rând, ar trebui să știi că săritul corzii este o activitate intensă care îți crește rapid ritmul cardiac. Prin urmare, este necesar să ai o condiție fizică minimă.

Planșa

Planșa ar putea deveni rapid cel mai bun prieten al tău!

Este unul din exercitii pentru abdomen slabit rapid perfect pentru a obține un abdomen plat. Dacă  practici în mode regula acest exercițiu îți vor lucra abdomenul și vor accentua efectul dorit de „abdomen plat”.

Mersul pe jos

Cu siguranță ai auzit deja de faimoșii 10.000 de pași zilnici recomandați. La sigur ai instalat chiar și o aplicație pe smartphone-ul tău. Și iată: îți lipsesc 3.000 de pași! Ce zici de reducerea acelui decalaj mergând diferit? Poți să practici mersul sportiv, mersul nordic sau mersul atletic pentru a obține rezultatele dorite mai rapid. Mersul pe jos va fi unul dintre acele exercitii de slabit pentru picioare si abdomen foarte eficiente. Mișcarea este sănătate!

Citește și articolul: Calculator calorii consumate pentru a slăbi

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să citească și prietenii tăi!