Blog Fitnessmama.ro

Metode de slăbire rapidă

Multe femei visează la o rețetă anume de slăbire rapidă. Deși nu iau în calcul cât mănâncă, când și ce, ele visează la o siluetă perfectă. Mulți oameni din lumea marketingului promit femeilor că pot slăbi peste noapte, însă în realitate este nevoie să adoptăm un anumit stil de viață. Hai să vedem împreună câteva metode de slăbire rapidă pentru femei, pe care le poți aplica și tu.

Slăbitul dă, uneori, mari dureri de cap, mai ales când mai avem la dispoziție foarte puțin timp pentru a lăsa hainele călduroase. Atunci când femeile vor să slăbească caută diverse metode, fie apelează la medicamente de slăbire rapidă, fie la creme de slăbire rapidă, la suplimente de slăbire rapidă sau chiar la tratamente de slăbire rapidă.

Atunci când cererea este mare, la fel și oferta din partea marketerilor este pe potrivă. Aceștia folosesc diverse tertipuri pentru a atrage femeile și a le prezenta rețete care fac minuni pentru slăbit, unele dintre ele sunt suplimentele pentru slăbire rapidă.

Zeci de suplimente alimentare promit să accelereze pierderea în greutate. În general, ele pretind fie că blochează absorbția nutrienților, cresc metabolismul, fie ard grăsimile, ceea ce este greșit. Suplimentele sunt necesare pentru a avea tot aportul de nutrienți pentru buna funcționare a organismului.

Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) reglementează suplimentele alimentare; cu toate acestea, le tratează mai degrabă ca alimente decât ca medicamente.

Creme de slăbire rapidă

De asemenea, unele femei cred în creme de slăbire rapidă. Acestea sunt cremele anticelulitice. De obicei acestea te ajută în procesul de slăbire, dacă le combini și cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate. Este posibil ca o cremă de slăbit să nu te ajute cu pierderea efectivă de grăsime, dar te scapă de celulita suplimentară și îți tonifică corpul.

Medicamente pentru slăbire rapidă

Mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult, acestea sunt elementele de bază ale pierderii în greutate pe termen lung. Pentru unii oameni, medicamentele prescrise pentru slăbit pot ajuta. De obicei, medicii le prescriu numai dacă Indicele de masă corporală este de 30 sau mai mare, dacă de cel puțin 27 de ani ai o afecțiune care poate fi legată de greutatea ta, cum ar fi diabetul de tip 2 sau hipertensiunea arterială.

Tratament pentru slăbire rapidă

Pierderea în greutate poate fi intenționată, cum ar fi dieta și exercițiile fizice sau neintenționată și poate fi o manifestare a bolii. Pierderea în greutate poate rezulta din scăderea lichidului corporal, a masei musculare sau a grăsimii. O scădere a lichidului corporal poate proveni din medicamente, pierderea de lichide, lipsa aportului de lichide sau a unor boli precum diabetul. O scădere a grăsimii corporale poate fi cauzată în mod intenționat de exerciții fizice și dietă, cum ar fi supraponderalitatea sau obezitatea. Pierderea în greutate este normală după sarcină.

Pentru oamenii care nu au o anumită condiție de sănătate, nu există un tratament minune pentru slăbire rapidă. Există doar adoptarea unui stil sănătos de viață, care include multă mișcare, alimente bogate în nutrienți și o stare de bine.

Atunci când o persoană pierde 10 kilograme sau cinci la sută din greutatea corporală normală în decurs de șase până la 12 luni fără să știe motivul, poate exista o afecțiune medicală care să provoace pierderea în greutate. O afecțiune de bază poate provoca pierderea în greutate direct sau poate provoca o pierdere a poftei de mâncare care duce la pierderea în greutate.

Digestie rapidă care te ajută la slăbire

Unii oameni sunt norocoși de la natură. Știi de ce? Pentru că au o digestie rapidă și astfel nu trebuie să țină cont tot timpul ce trebuie să mănânce. Există persoane cu un metabolism foarte activ și își permit orice, oricând și oriunde.

Kangoo jumps și slăbirea rapidă

Pentru mulți, un antrenament în sala de gimnastică este orice altceva decât distractiv, dar Kangoo Jumps este un antrenament palpitant de 45 de minute, care te-ar putea ajuta în procesul de slăbire.

Clasa de intensitate ridicată implică dans, alergare și sărituri în timp ce asculți un amestec de muzică house, latină și funky.

Fondatorii susțin că exercițiul inovator arde până la 1.500 de calorii pe sesiune.

În Kangoo Jumps trebuie să porți cizme asemănătoare schiurilor conectate la arcuri în formă de ou. Datorită acțiunii de a sări în sus și în jos împotriva gravitației, fără traume la nivelul sistemului musculo-scheletic, este unul dintre cele mai benefice exerciții aerobice dezvoltate vreodată. Clasa oferă un antrenament intens pentru întregul corp: picioare, fesieri și abdomen.

Reține, în afară de dieta foarte scăzută în calorii și intervenția chirurgicală de slăbire, nu s-a dovedit un alt produs, pilulă sau dietă care să funcționeze pentru pierderea rapidă în greutate. Există medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală pentru pierderea în greutate, deși niciunul nu este destinat pentru pierderea rapidă în greutate și pot exista efecte secundare.