Blog Fitnessmama.ro

Cele mai bune exerciții pentru abdomen, fese și picioare

Vara este aici… Și vrei să ai un corp bine sculptat? Cu abdomenul plat, fesele bombate și picioarele subțiri? Deci, este timpul să începem! Din fericire îți putem oferi exerciții pentru abdomen fese și picioare foarte eficiente pentru a-ți construi corpul dorit. Tot ce trebuie să faci este să-ți pui adidașii. Începem!

Pentru a-ți menține picioarele, abdomenul și fesele în formă, este cu siguranță important să cunoști exerciții pentru picioare și abdomen și fese potrivite, dar și să le combini cu un program de antrenament eficient. Pentru a vedea progresul rapid, îți oferim video gratuite de antrenament.

Care sunt cele mai bune exerciții pentru abdomen fese și picioare?

Dorești să-ți antrenezi abdomenul, picioarele și fesierii pentru a viza în cele din urmă zonele cu probleme? Așadar, antrenamentul tău trebuie să fie foarte variat și trebuie să-ți solicite mușchii la niveluri din ce în ce mai înalte. Ar fi greșit să crezi că este dificil să variezi un antrenament vizat pe doar 3 grupe musculare.

Există o serie de exerciții abdomen și picioare diferite care pot fi combinate după bunul plac. Acesta este motivul pentru care, în general, toate exercițiile care implică aceste regiuni sunt relevante. Așa că poți încerca oricând exerciții noi, care îți testează mai mult mușchii. Mai jos vei vedea câteva exerciții pentru fese picioare și abdomen pe care le poți face acasă sau în sala de sport, dar sunt încă multe altele.

Sfatul nostru: proteine ​​pentru mai mult progres

Pe lângă exerciții pentru abdomen și picioare femei efectuate corect, un regim alimentar sănătos joacă un rol decisiv. Pentru a pierde grăsime și a-ți construi abdomenul, trebuie să mânânci mai puține calorii decât cheltui. Și cel mai important: suficiente proteine. Acestea sunt chiar materialul care construiește mușchii abdominali. Programul nostru Abdomen Plat în 21 de zile te poate ajuta să atingi obiectivele. Cu un meniu inteligent și antrenament individual de pierdere în greutate. Cu rețete gustoase și programul de antrenament de 21 de zile ghidat de antrenoarea ta.

Este eficient antrenamentul feselor, abdomenului și picioarelor?

Totul va depinde de cât de greu și de cât de des antrenezi acele zone ale corpului tău. Mai mult, progresul rapid nu este garantat: fiecare corp este diferit și este posibil ca abdomenul, coapsele și picioarele să reacționeze diferit la intensitatea antrenamentului. De exemplu, picioarele tale se pot tonifia foarte repede, în timp ce mușchii abdominali par să dureze mult timp pentru a se forma. Datorită unui antrenament de durată al burticii, picioarelor și feselor, musculatura acestor regiuni va fi întărită oricum și vor avea o formă mai frumoasă.

Poți atinge rezultatul dorit cu ajutorul unor exerciții de slăbit pentru picioare și abdomen efectuate corect și regulat.

Pentru un antrenament eficient al abdomenului, feselor și picioarelor, este important să efectuezi exercițiile unul după altul într-un mod optimizat. Aceasta înseamnă: obținerea de repetări suficiente, antrenamentul suficient de lung și alegerea duratei corecte de pauză. Așadar, nu numai că antrenezi mușchii în zonele vizate, dar stimulezi organismul să ardă grăsimi.

Pe canalul nostru de Youtube găsești multe video-uri gratuite cu exerciții picioare și abdomen.

Exerciții pentru abdomen fese și picioare

Înainte de a începe să te antrenezi îți recomandăm să te încălzești timp de aproximativ 10 minute.

Vizionează Top 3 genuflexiuni pentru picioare tonifiate și fese ferme ?

Concluzia noastră

  • Exerciții pentru abdomen și picioare cât și pentru fese se pot face cu sau fără echipament acasă sau într-o sală de sport.
  • Trebuie să ai cel puțin o zi de odihnă după un antrenament pentru a permite corpului tău să se refacă și să se regenereze.
  • Timpul necesar pentru a vedea primele rezultate pe picioare, abdominale sau fese este individual și va depinde de nivelul tău de pornire și de genetica ta.
  • Antrenamentul ar trebui să fie variat și să te pună la încercare.
  • Dietă sănătoasă și un aport suficient de proteine ​​joacă un rol decisiv în atingerea obiectivelor de dezvoltare musculară sau de slăbire.

Citește și articolul: Cura de slăbire cu lămâie – avantaje și dezavantaje

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!