Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru celulita de pe fese

Celulita. Cuvântul în sine te face să te întrebi despre ce este exact și este în mare parte interpretat greșit și luat ca o boală sau o afecțiune gravă a pielii. Dar nu este așa, celulita este practic o afecțiune a pielii, în care există gropițe pe stratul exterior al pielii. Această piele cu gropițe este cauzată de acumularea grăsimii subcutanate din țesutul conjunctiv fibros.

Există regiuni comune afectate de celulită și acestea sunt zonele care înconjoară regiunea pelviană. Fie abdomenul, fesele, membrele inferioare sau chiar coapsele. Celulita se întâlnește mai rar la bărbați, la unul din 10, dar mai de în cazul femeilor. Sindromul de coajă de portocală este un alt cuvânt pentru celulită, cel mai frecvent utilizat.

În cât timp poți scăpa de celulită? Majoritatea oamenilor cred că a scăpa de celulită este o muncă plictisitoare și dureroasă. Există o psihologie că celulita necesită mult efort și necesită mult timp pentru a dispărea. Dar adevărul este cu totul diferit. Celulita, dacă este tratată într-un mod adecvat și un regim bun și sănătos, dispare rapid și fără multe eforturi. Iată un mic know-how despre diferitele metode simple, non-chirurgicale și fără durere pentru a scăpa de celulită.

Prin exerciții anticelulită: cel mai bun și mai ușor mod de a avea o minte, corp și suflet sănătos și să te bucuri din plin de viață, e necesar să faci sport regulat. Exercițiile fizice îți fac corpul să ardă grăsimea suplimentară, împiedicându-l astfel să stocheze grăsimea și să-i ofere o piele predispusă la celulită. Făcând exerciții fizice, concentrează-te asupra zonei afectate de celulită, cum ar fi genuflexiunile pentru coapsele interioare, exerciții fese pentru întărirea feselor și netezirea mușchilor fesieri. Exercițiile la fund anticelulită sunt foarte benefice pentru a îndepărta acea piele cu gropițe.  Poate te întrebi în cât dispare celulita prin sport, să știi că nu există un termen limită. Exercițiile fizice, dar și dieta trebuie să devină pentru tine un stil de viață.

Ina ți-a pregătit o serie de exerciții care te pot ajuta în lupta pe care o duci cu celulita.

Prin dieta care te scapă de celulită: ceea ce mănânci se reflectă în felul cum arăți. Așadar, o dietă adecvată la momentul potrivit ține multe probleme departe. Una dintre astfel de probleme este celulita. O mulțime de legume cu frunze verzi și fructe bogate în antioxidanți ajută la combaterea celulitei. Împreună cu aceasta, băuturile precum cafeaua fără zahăr, ceaiul verde se pot dovedi benefice. O combinație a acestor băuturi, fructe și legume, împreună cu carne slabă, dacă nu ești vegană te poate ajuta să obții rezultate rapide și eficiente.

Prin remedii casnice: un mod minunat și cel mai arătat de aproape fiecare femeie. Fiecare femeie dorește să aibă o piele minunat tonifiată cu cele mai ușor de urmat remedii naturale. Aceste remedii sunt precum scruburile de cafea și pasta de roșii, ajută la prevenirea descompunerii colagenului. Toate acestea sunt creme anticelulitice pregătite în condiții de casă, însă poți apela la creme anticelulitice și din comerț. Aceste remedii combat astfel celulita și previne apariția sa viitoare.

Toate aceste remedii te ajută să scapi de celulită nu în 7 zile, dar în câteva luni, pielea ta va deveni netedă și tu suplă. Cel mai important tu să te iubești așa cum ești.