Blog Fitnessmama.ro

Rețete de slăbit rapid

Ne dorim  corpuri atrăgătare dar și să mâncăm sănătos. Astăzi ți-am pregătit ceva rețete de slăbit ușoare și ieftine. Bine, poate nu rețete care te vor face să slăbești propriuzis, ci care la sigur vor contribui la regimul tău alimentar și vor face procesul mai rapid. Nu putem să consumăm tone de produse care să ne facă mai supli, dar putem să consumăm produse ce sunt de mare ajutor. Începând de la alimente și ceaiuri. De aceea ți-am pregătit un top de rețete de slăbit ușoare și sănătoase. Eu zic că poți să iei o foaie și un pix și să notezi.

Peștele la cuptor

Peștele este de obicei recomandat la cină de către nutriționiști. Acesta este chiar mai slab decât carnea de pui, mai ales dacă vorbim despre pește de apă dulce. Este extrem de bun pentru sistemul cardiovascular. Conține o doză considerabilă de omega3 și vitamina D.
Nu mai sta pe gânduri și optează pentru pește la masa ta de seară. Este recomandat să îl gătești în rolă, cu legume. Pentru un regim echilibrat este mai mult decât perfect.
Încearcă să eviți peștele afumat sau cel gras. La fel ai grijă și ce fel de fructe de mare consumi.

Carnea la grătar

Printre rețete de slăbit ușoare, eficiente și rapide, se regăsește adesea carnea. Există oameni care nu pot trăi fără carne și o consideră un aliment esențial. Unul dintre sfaturile mele pentru voi este să evitați carnea de porc, aceasta fiind destul de grasă. Dacă dorești să ai parte de o porție de carne care îți oferă într-adevăr o doză sănătoasă de proteine, alege puiul sau vita.
Nu cred că poate fi ceva mai gustos decât o porție de carne la grătar cu o salată, mai ales la o cină în familie.
P.S carnea de curcan la fel este un deliciu.

Tocăniță din leguminoase

Leguminoasele sunt semințele unor flori care pe parcurs devin tari. În categoria dată intră fasolea, mazărea, năutul, soia ect.
Acestea previn cel mai des constipația și deasemenea sunt foarte sățioase. Mazărea și fasolea sunt folosite în tocăniță. Mulți nu sunt amatori ai leguminoaselor dar nimeni nu ar rezista în fața unei tocănițe de mazăre cu pui. Plus că mai e și benefică. Spune bun venit leguminoaselor în regimul tău alimentar și la sigur nu o să regreți mai ales dacă ești în căutare de diete slăbit, rapide și ușoare.

Smoothie de fructe și legume

Fructele și legumele sunt foarte compatibile cu organismul nostru. Iar un smoothie ne poate face să ne simțim mai bine. Dimineața acesta ne dă la sigur cea mai mare doză de energie pe care o putem lua de undeva. Nu uita totuși că fructele nu pot fi mâncate în orice cantități dorim și în orice parte a zilei. Dacă este a doua parte a zilei ar fi bine să nu optăm pentru ele ci pentru legume.

Microgreens

Microogreens sau microplantele, numeștele cum dorești. Folosește-le în salate sau pentru a-ți înfrumuseța alte platouri. Acestea nu doar că au o doză colosală de vitamine dar sunt și super delicioase, plus că vor contribui la dieta ta.

Ceai din ghimbir și lămâie

Dacă adori ceaiurile ceva mai deosebite la sigur o să fii în al 9-lea cer de la acest gust. Este o rețetă simplă de ceai verde cu lămâie și o felie de ghimbir ce o să-ți alinte papilele gustative. Cu 30 de minute înainte de masă poți să-l bei, și o să fii cât mai aporoape de silueta dorită.

Ceai cu scorțișoară

Mai ții minte mirosul ăla minunat de scorțișoară, cred că fiecare al doilea îl ține minte. Dacă nu știai, aceasta se folosește în diete de slăbit nu doar ca aromatizant. La fel o poți pune în ceai, mai ales în cel negru. Dimineața este cea mai bună alegere pentru a fi savurat.

Dacî ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!