Blog Fitnessmama.ro

Rețete de smoothie pentru slăbit, pe care le poți încerca oricând

Împachetate cu substanțe nutritive esențiale care să îți mențină corpul hrănit toată dimineața, smoothie-urile sunt probabil micul dejun perfect pentru pierderea în greutate. Practic nu există nimic care necesită pregătire sau curățare, ai nevoie doar de câteva ingrediente, iar rezultatul final este un shake de mic dejun care te va ține de fapt plină. Dar nu toate shake-urile la micul dejun vor avea efect. Hai să vedem împreună care rețete de smoothie pentru slăbit sunt preferatele tale din cele pe care le-am ales noi.

Femeile, mai ales cele care au un anumit grafic de muncă, nu au timpul necesar să pregătească ceva consistent dimineața, să zicem niște clătite, însă în ajutor rețetele de smoothie de slăbit cu ingrediente care sunt la pregătite din timp în frigider.

În această colecție de rețete de smoothie-uri de slăbit pe care le poți lua de dimineață, vei găsi rețeta ideală pentru a satisface fiecare poftă la un mic dejun consistent. Fiecare shake de mic dejun conține amestecul perfect de proteine necesar pentru construcția mușchilor, grăsimi sățioase și fibre care ajută la digestie pentru o masă echilibrată de dimineață.

Smoothie Tropical Energy:

Ingrediente: Ananas, banană, lapte de cocos, avocado, pătrunjel și ghimbir. Mixăm toate ingredientele în blender și avem un smoothie delicios.

Smoothie Morning Power – energia de care ai nevoie!

Ingrediente: portocale, banane, căpșune, mentă și iaurt. Mixăm totul în blender și savurăm porția de energie de dimineață.

Smoothie Antioxydant:

Ingrediente: lapte de cocos, spanac, fructe de pădure și banane. Mixăm totul și savurăm împreună cu familia.

Vanilie Chai Smoothie pentru micul dejun

Acest smoothie delicios conține masala chai, ovăz, banane și scorțișoară. Utilizarea ceaiului este o modalitate excelentă de a adăuga aromă și beneficii pentru sănătate shake-urilor de mic dejun.

Ingrediente: lapte de migdale neîndulcit, ceai chai (preparat dintr-un plic de ceai și răcit), pulbere de proteine de vanilie pe bază de plante, banană congelată, o linguriță de scorțișoară măcinată, 2 linguri de ovăz, apă de amestecat (opțional). Acest smoothie de slăbit este o rețetă ideală pentru a te simți plină până la prânz.

Smoothie cu afine

Ingrediente ½ cană cu lapte de migdale neîndulcit, o lingură pulbere de proteine pe bază de plante de vanilie, ½ cană de afine congelate ½ lingură unt natural de migdale nesărate, apă de amestecat (opțional). Acest smoothie este o rețetă de slăbit pe care o poți încerca atunci când afinele sunt pe toate tarabele la piață sau în supermarket.

Dacă ți-a plăcut acest material, distribue-l și prietenelor tale.