Blog Fitnessmama.ro

Slăbește rapid 5 kg. Începe chiar acum!

Ți s-a întâmplat vreodată să vrei sau să cauți cum să slăbești rapid 5 kg (sau oricare altă cifră) pentru un anumit eveniment? Poate urma o ceremonie importantă în viața ta, iar rochia pregătită era cu o mărime mai mică? Sau poate trebuia să pleci la mare, iar frica de a apărea pe plajă în costum de baie și nemulțumirea de sine predominau? Toate am avut așa momente de panică, fii sigură. Și toate vrem să știm cum se slăbește rapid și cum să arătăm bine indiferent de orice.

Pentru a evita astfel de dileme pe viitor, am pregătit în articolul ce urmează câteva aspecte. Odată ce le vei însuși, vei descoperi cum se slăbește 5 kg rapid și sănătos într-un timp real.

Stabilește-ți niște reguli

Ca să poți să te bucuri de cifrele pe care le vei vedea pe cântar, dar și de reflecția din oglindă, este suficient să dezvolți câteva deprinderi sănătoase.

Mai întâi ne simțim datori să-ți zicem că slăbirea trebuie făcută treptat. Nu este corect și sănătos să slăbești câteva kg în 2-3 zile. Viteza cu care le vei da jos va fi și viteza cu care le vei adăuga înapoi îndată ce vei devia câtuși de puțin de la dieta ta. În general, nutriționiștii recomandă să slăbești cel mult 1 kg pe săptămână. Respectiv, o simplă matematică ne arată că dacă vrei să slăbești 5 kg, atunci varianta optimă ar fi să o faci într-o lună.

Tot de ce vei avea nevoie este: o revizuire a alimentației tale, mișcare adaptată indicelui tău corporal, motivație și organizare.

slăbește rapid

Slăbește rapid, mâncând sănătos

Dacă te întrebi ce să mănânc ca să slăbesc rapid, îți zicem noi: nimic deosebit sau din ce nu ți-ai putea permite.

Fii atentă la câte calorii consumi, ele trebuie să fie mai puține decât cele care sunt arse de către organismul tău. Împrietenește-te cu fructele și legumele care nu trebuie să lipsească de la mesele tale. Acordă prioritate cărnii albe, peștelui, fructelor de mare. Respectă cele 3 mese importante pe zi. Apelează la gustări sănătoase. Permite-ți un mic dejun consistent, iar cina – ai grijă să fie una ușoară și cu cel puțin 2 ore înainte de somn.

Elimină complet dulciurile, produsele de patiserie, sucurile și băuturile carbogazoase. Bea cel puțin 2 litri de apă zilnic. Consumă cât mai puține grăsimi.

Ești în pană de idei și nu îți poți imagina cam ce fel de bucate poți găti și ce să mănânci să slăbești rapid? Trage cu ochiul la canalul nostru de youtube pentru a prinde inspirație și pentru a descoperi diverse bucate pentru toată familia ta.

slăbește rapid

Slăbește rapid, făcând mișcare

Să presupunem că ai un meniu ideal, iar alimentația ta este una perfectă. Chiar și așa, nu vei obține niciodată efectul maximal atâta timp cât sportul nu va deveni un ritual în viața ta. Începe cu plimbările prin parc. Ridică scările acolo unde alții așteaptă liftul. Mergi pe jos ori de câte ori ai posibilitatea. Fii sinceră cu tine și descoperă tipul de sport care ți-ar aduce plăcere. Nu e neapărat să ridici greutăți sau să dormi în sala de forță. Este suficient să ai un instructor fitness de la care să poți învăța tehnica corectă de executare a exercițiilor și să le repeți cu o anumită regularitate.

Nu te amăgi cu gândul că după fiecare oră de sport poți să mănânci produsele interzise, drept recompensă. Fii organizată și păstrează un echilibru în regimul tău alimentar, dar și în programul de exerciții pentru care urmează să optezi. Asta înseamnă că 7 zile din 7 trebuie să respecți aceste 2 aspecte. Dacă azi ai mâncat sănătos, nu înseamnă că următoarele zile te abați de la regulă. Dacă azi ai făcut puțin sport, nu înseamnă că următoarele zile lenevești în totalitate.

Nu știi de unde să începi?

Începe cu ceva mai simplu, dar foarte eficient. De exemplu, Maratoanele de 21 de zile! La Fitness Mama ai o alegere vastă cu accent pe: abdomen, fesieri, siluetă! În cele 21 de zile cât durează fiecare maraton ai acces la antrenamente zilnice, dar și la sfaturi cu privire la alimentația ta din partea unui nutriționist calificat. Date fiind aceste lucruri, la sfârșitul maratoanelor absolut toate femeile care intră în joc – se bucură de rezultate copleșitoare! Iar 5 kg date jos sunt doar începutul! Încearcă chiar acum ca să te convingi și tu cât de ușor și rapid se slăbește la Fitness Mama! Accesează sprintul gratuit de 5 zile și fii pregătită, pentru că viața ta va lua o altă cotitură! Una extrem de plăcută!

Ar putea să-ți fie util și următorul articol: De ce nu reușesc să slăbesc: 5 cauze psihologice