Blog Fitnessmama.ro

Slăbire ușoară și rapidă. Cura cu căpșuni

O slăbire ușoară și rapidă nu este din lumea fantasticului. Orice femeie poate slăbi ușor și rapid, dacă ține cont de anumite trucuri de slăbire. Slăbirea este un proces individual pentru fiecare femeie. De aceea, înainte să cauți o cură de slăbire ușoară este bine să vezi care este starea ta de sănătate. Dar și tipul tău constituțional.

Nimic nu poate să îți stea în cale când ai un scop bine definit. O cură de slăbire rapidă ușoară și eficientă te-ar putea ajuta să scapi de câțiva centimetri din jurul taliei. Dar fără a te înfometa.

Slăbire ușoară și rapidă – cea mai ușoară cură 

Pentru că este în toi sezonul căpșunilor, îți propunem o cură de slăbire ușoară și rapidă cu acest fruct plin de savoare.

Căpșunile sunt foarte hrănitoare și conțin o cantitate mare de apă. Aproximativ 91% apă în greutate, având un conținut scăzut de calorii.

O porție de 150 de grame de căpșuni crude conține mai puțin de 50 de calorii și 3 grame de fibre dietetice.

Căpșunile sunt deosebit de bogate în fibre solubile. O fibră care absoarbe apa și formează o consistență asemănătoare gelului în sistemul digestiv.

Studiile arată că fibrele solubile pot încetini rata de golire a stomacului și pot crește senzațiile de plenitudine. Pentru a te ajuta să îți reglezi pofta de mâncare.

În plus, cercetările sugerează că consumul unei cantități mai mari de fructe ar putea fi asociat cu un risc mai mic de creștere în greutate în timp.

Deși căpșunile conțin zahăr natural, acestea sunt digerate și absorbite în fluxul sanguin mai încet datorită conținutului de fibre al căpșunilor.

Prin urmare, este puțin probabil ca zaharurile naturale găsite în căpșuni să aibă aceleași efecte asupra zahărului din sânge. Ca zaharurile adăugate găsite în alimente precum sifon, bomboane și dulciuri.

cura cu capsuni

Cura de slăbire cu căpșuni

O cură de slăbire ușoară și eficientă cu căpșuni presupune să le încorporezi în dieta ta zilnică.

Acestea fac o gustare excelentă și îți pot satisface cu ușurință dorința de dulce.

Încearcă să înlocuiești bomboanele, deserturile și alte produse de patiserie, cu  căpșuni. De asemenea, poți adăuga căpșuni în terciul de dimineață sau în iaurt.

Dietecienii recomandă consumul a aproximativ patru porții de fructe pe zi, inclusiv căpșuni și alte fructe, cum ar fi mere, portocale și banane.

Pentru majoritatea adulților sănătoși, este puțin probabil ca consumul mai multor porții de căpșuni pe zi să fie dăunător.

Cu toate acestea, este posibil ca persoanele cu diabet să-și monitorizeze nivelul zahărului din sânge. Și să-și ajusteze aportul de căpșuni și alte fructe în consecință.

Cei care urmează o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați sau cetogen pot avea. De asemenea, nevoie să-și limiteze aportul pentru a rămâne în lotul zilnic de carbohidrați.

Cred că această cură cu căpșuni te va ajuta la o slăbire ușoară și fără consecințe de sănătate.

Bucură-te de fructele de sezon și slăbește.

Citește și – Alimente care slăbesc – care e preferatul tău?