Blog Fitnessmama.ro

Trucuri de slăbire rapidă pe termen lung

Există o sumedenie de trucuri de slăbire rapidă care te-ar putea ajuta să ajungi la scopul mult dorit. Fie vrei să scapi de 10, 5 sau chiar și două kilograme. La început ar trebui să te axezi pe schimbarea obiceiurilor alimentare, dar și să începi să faci mișcare. Mișcarea te va ajuta să te simți bine, pe lângă faptul că vei reuși să dai jos câteva kilograme.

Cel mai bune trucuri de slăbire rapidă

Pentru a nu-ți supraîncărca planul de slăbire, există modalități de slăbire rapidă și simple pe care le poți face, care te vor ajuta să mănânci mai puțin, să arzi mai multe calorii și să-ți menții programul de slăbire pe drumul cel bun.

Redu mesele în jumătate

Nu ai timp să numeri caloriile? Nici o problemă! Doar redu cantitatea de mâncare și gustări în jumătate. Vei mânca mai puțin și vei pierde rapid în greutate. Foarte des, mâncarea este oricum prea multă.

Atenție! Păstrează porțiile de legume și fructe la dimensiuni complete. Dar taie amidonul (cum ar fi cartofii, pâinea și orezul), proteinele și dulciurile în jumătate.

Nu uita de băuturile tale. Evită băuturile cu creme, cola sau sprite și bea apă și cafea neagră.

Adaugă un volum scăzut de calorii la fiecare masă

Dacă reduci porțiile de mâncare s-ar putea să te simți nesătulă. Crește volumul pe farfurie cu alimente cu conținut scăzut de calorii. Păstrează salata proaspătă în frigider și foloselte-o pentru a crește dimensiunea sandvișului, a salatei sau a tacos-urilor. Păstrează la îndemână legumele congelate și adaugă morcovi tăiați, mazărea sau porumbul la amestec.

Creșterea porțiilor de mâncare prin adăugarea mai multor legume nu va crește în niciun caz și numărul caloriilor.

Citește și – Cura de slăbire cu lămâie – avantaje și dezavantaje

Multitasking în timpul antrenamentelor

Alte moduri de slăbire rapidă includ și exercițiile fizice. Antrenamentele cardio pentru arderea grăsimilor, exercițiile de întindere pentru a spori flexibilitatea și antrenamentul de forță pentru a alimenta mușchii și metabolismul sunt importante. Dar cine are timp să facă toată munca asta?

Cu un pic de pricepere la exerciții, poți face totul în același timp. Treci peste aparatele de antrenament cu greutăți și echipamentele cardio și fă exerciții cu greutatea corporală. Genuflexiunile cu săritură îți măresc ritmul cardiac necesare pentru a arde grăsimi și îți tonifică partea inferioară a corpului.

Exercițiile cu greutatea corporală sunt, de asemenea, ușor de făcut acasă sau afară. Așadar, nu există niciodată un motiv să vă omiteți antrenamentul dacă nu puteți ajunge la sală.

Trucuri de slăbire rapidă – ia-o pe scări

Urcarea scărilor arde mega calorii. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a obține un spate superb și picioare mai subțiri. Dar este posibil să nu dorești să faci un antrenament complet de urcare pe scări în fiecare zi.

În schimb, urcă câteva trepte de scări pe ici pe colo pe parcursul activităților zilnice normale. Nu lua liftul la locul de muncă, evită scara rulantă la mall și fă efortul suplimentar când ajungi acasă.

Arzi aproape 10 calorii pe minut când urci pe scări. Ai putea ajunge la 100 de calorii sau mai mult cu acest truc simplu.

Aceste tehnici de slăbire rapidă sunt eficiente la orice vârstă. Însă nu te aștepta ca peste noapte să slăbești. Fă un plan, urmează-l, chiar dacă îți dai voie o zi să te răsfeți, revino și ocupă-te de tine. Tu ești cel mai bun motivator.

Dacă ți-a plăcut materialul, distribue și pentru prietena ta.